Romanya ile Dostluk ve Dayanışma gecesi

  • 0
  • 2.775
Yazı Boyutu:

TUREVS Turistik Ev Pansiyoncuları Birliği Romanya ileDostluk ve Dayanışma Gecesi düzenledi. TUREVS Başkanı Tülin Baştak ve yönetimKurulunun ev sahipliğinde DoublTree By Hilton’da düzenlenen geceye RomanyaBaşkonsolos Vekili Roxana Başakıncı, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu BaşkanYardımcısı Akın Kazançoğlu, Meclis üyeleri, Ege Koop Genel Başkanı HüseyinAslan, İzmir’de yaşayan Romanyalılar, tunizmciler ve davetliler katıldı.

Romanya ile ilgili hazırlanmış kısa bir filmin ardındankonuşan TUREVS Başkanı Tülin Baştak, İzmir’den Romanya’ya bir dostluk köprüsüoluşturmak isteğinden yola çıkarak düzenlenen gecenin katılımcılarına teşekkürederek başladığı konuşmasında bir mağarada bulunan kafatası folisinden yapılantesbite göre Romanya’nın 42 bin yıllık bir ülke olduğunu söyledi. Baştak,“Drakula gibi, eski futbolcu, teknik direktör Hagi gibi önemli isimlerin vatanıolan Romanya’ya planladığımız bir haftalık ziyaret vesilesiyle Orta Avrupa’yıda kısmen de olsa tanıma imkanı doğacak” dedi.

Konuşmaların ardından Romanya Başkonsolos Vekili Roxana Başakıncı ve diğer konuklara 800 yıllık İzmir’insimgelerinden Artemis’in yer aldığı plaket verdi. Başkonsolos Vekili RoxanaBaşakıncı ise Başkonsolos  CeraselaNicolas’ın selam ve sevgilerini ileterek Baştak ve yönetimi konsolosluktaağırlamak isteğini aktardı.




Nihal Güler, Ali Kurt, Elvan çekirge
Laura Balkır, Roxana Başakıncı
Ümit Yaşar Işıkhan - Selmine Melikoğlu Işıkhan
Özden Küçükdumlu, Ozan Girgin, Leyla Değerli
Emanuel- Ezgi Neubert
Hüseyin Aslan, Cenap Börühan
Yağız Kaan kazançoğlu, Ali Yılmaz, Akın Kazançoğlu,İbrahim Aldemir, Abdurrahman Polat
Hediye Yapıcı, Nur Demirli, Huray Akay


Tayfun Aksoy, Sacit Berk, Tülin Baştak, Ozan Girgin, SamiErsoy, Hilmi Şener

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Arşiv