Rota Koleji galibiyetle noktaladı: 3-1

  • 0
  • 444
Rota Koleji galibiyetle noktaladı: 3-1
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Rota Koleji’nin bu yıl ilkini düzenlediği ‘1.ProfballVoleybol Turnuvası’nın üçüncü ve son günü 2 karşılaşma ile son buldu. Günün ilkmaçında Arkasspor’u 3-0 mağlup eden Seramiksan 7 puanla turnuvanın şampiyonu oldu.
 
Günün ikinci maçında Rota Koleji, Bulgaristan’ın Maritsa takımıyla karşılaştı.Gaziemir Spor Salonu’ndaki mücadeleye ev sahibi Rota Koleji Çiğdem, Viktoria,Ceren, Gamze, Cemre, Şiirsel, Ayşe, Yasemin, Pelin, Cemre, Candan, Zehrakadrosuyla mücadele etti. İlk seti büyük çekişme sonunda Rota Koleji 28-26kazandı ve 1-0 öne geçti. Konuk Bulgar takımı 25-14’le skora dengeyi getirdi:1-1. Üçüncü sette ilk teknik molaya 8-1, ikinci teknik molaya 16-2 önde girenRota Koleji 25-10’luk sonuçla 2-1 öne geçti. Son seti de 25-18 kazanan RotaKoleji topladığı 5 puanla turnuvanın 2. oldu.

Turnuva sonrası yapılan törenle tüm takımlara kupalarıtakdim edildi. Birinci olan Seramiksan’a kupasını İzmir Gençlik Spor İl MüdürüAli Osman Tatlısu, ikinci olan Rota Koleji’ne kupasını Rota Koleji Spor KulübüBaşkanı İsmail Yavuz ve Kulüp Müdürü Sibel Yavuz verdi. Üçüncü olan Arkasspor’akupasını Arkas Spor Genel Koordinatörü Yaşar Ergün, dördüncü olan Maritsa’yaise kupasını Merkez Hakem Kurulu İzmir Şube Başkanı Uğur Karakaş verdi. Törensonrası tüm takımlar hepbirlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

Arşiv