Rota Koleji Kolay Pes Etmiyor

Turuncu-beyazlı ekip 8 maçın 7’sinden puan çıkartmayı başardı, kolay kolay yıkılmayacağını gösterdi

  • 0
  • 551
Rota Koleji Kolay Pes Etmiyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Turuncu-beyazlı ekip 8 maçın 7’sinden puan çıkartmayı başardı, kolay kolay yıkılmayacağını gösterdi  
 
Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda yabancısız, çoğunluğu altyapıdan yetişen genç ağırlıklı kadrosuyla mücadele eden Rota Koleji, oynadığı 8 maçın 7’sinden puan çıkarmayı başardı. Sadece şu an lider durumdaki Balıkesir Büyükşehir Belediye’ye deplasmanda 3-0 yenilen turuncu-beyazlı ekip diğer 7 maçtan da puan çıkartarak savaştı ve son topa kadar mücadele eden bir ekip olduğunu gösterdi. Play-Off yarışı veren ilk 4 içindeki Bahçelievler ve Manisa Büyükşehir ile Yeşilyurt’u 3-0’lık net skorla mağlup etmeyi başaran Rota Koleji, deplasmanda Maltepe Yalı’yı 3-1, Alaşehir Belediye’yi ise 3-2’lik sonuçlarla yendi. İzmir ekibi, THY ve Karşıyaka maçlarında 2-1 öne geçip 3-2 mağlup olmasına rağmen 1 puan koparmayı başardı. 7 maçta 16 puan toplayan Rota Koleji, 1.96’lık altyapı puanıyla birlikte 17.96 toplam puanla Play-Off hattının hemen altında 5. sırada yer aldı.
 
Rota Koleji Başantrenörü İlker Alkan, “Sezon başında mücadele gücü yüksek, inatçı ve maçın son topuna kadar müsabakayı bırakmayan bir ekip ruhu yaratmak için yola çıktık. Gelinen noktada bunu başardığımızı söyleyebiliriz. Şu anda tüm oyuncularımız çok mutlu ve burada uzun yıllar forma giymek istiyorlar. Kurumsal bir yapıda, kolej havasını tam anlamıyla yaşayan sporcularımız, kendilerini geliştirip bir öncesi yılın üzerine çıkmalarını sağlayan bir ortam buldular. Sadece şu anda burada olan değil, burada olmak isteyen sporcuların da olduğunu duymak hedeflerimizden bir başkasıydı.
 
Ancak henüz yolun çok başındayız. Bizim planlarımız günlük değil, uzun dönemli. Kadromuz uzun yol için kurulmuş, sabır isteyen bir ekip. Basamakları birer birer çıkarak hedefimize varmayı planlıyoruz. İlk 8 haftalık dilimde oyunculardan verdiklerimizi sahada geri almak bizleri mutlu ediyor” diye konuştu. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

Arşiv