Rota Koleji Potada Yükseliyor

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi (TB2L) A Grubu’nda üst üste 2 yenilgiyle başladığı sezona çabuk ısınan ve son 6 maçtan 5 galibiyet çıkartan Rota Koleji, 3. sıraya yükselmenin mutluluğunu yaşıyor.

  • 0
  • 478
Yazı Boyutu:

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi (TB2L) A Grubu’nda üst üste 2 yenilgiyle başladığı sezona çabuk ısınan ve son 6 maçtan 5 galibiyet çıkartan Rota Koleji, 3. sıraya yükselmenin mutluluğunu yaşıyor. Son 3 maçta Haliliye Belediye’yi 84-65, Kepez Belediye’yi (D) 84-54 ve son olarak Bilecik Belediye’yi 102-67’lik farklı sonuçlarla geçen turuncu-beyazlı ekip İTÜ ve Işıkspor’un ardından haftayı 3. basamakta kapattı.

Rota Koleji Basketbol Şube Müdürü İlker Duru, sezona istedikleri gibi giremediklerini ancak haftalar ilerledikçe uyum sorununu aşıp seri galibiyetlere imza attıklarını söyledi. Duru, “4. Hafta lider durumda bulunan Bornova Belediye’yi, 6. Hafta ise yine zirvede yer alan Haliliye Belediye’yi mağlup ederek neler başarabileceğimizi gösterdik. Bu galibiyetler takımın özgüvenini de arttırdı. Ardından Kepez ve Bilecik Belediye’yi 40 ve 35 sayı farkla mağlup ederek çıkışımızı sürdürdük. Geçen sezon kurulan bir kulüp olmamıza rağmen hedefimiz var ve bu doğrultuda ilerliyor olmamız bizleri ve Rota Koleji ailesini sevindiriyor” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv