Rota Koleji Potada Yükseliyor

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi A Grubu’nda Final Grubu hedefine koşan Rota Koleji, son 4 maçtan galibiyetle ayrılarak 3. sıraya tırmandı.

  • 0
  • 378
Rota Koleji Potada Yükseliyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi A Grubu’nda Final Grubu hedefine koşan Rota Koleji, son 4 maçtan galibiyetle ayrılarak 3. sıraya tırmandı. Kepez Belediye’yi evinde 77-63, Bilecik Belediye’yi deplasmanda 74-59, Serra Sünger İnegöl Belediye’yi İzmir’de 57-53 ve son olarak Kayseri’de İstem Koleji’ni 80-65 mağlup eden turuncu-beyazlı ekip 14 galibiyet ve 36 puanla 3. sıraya yükseldi.

Geçen sezon kurulan ve bu sezon ligdeki ikinci sezonu yaşayan Rota Koleji gözünü ikinci kez Final Grubu’na dikti. Rota Koleji Basketbol Şube Müdürü İlker Duru, “Normal sezonda kalan 2 maçımızı deplasmanda FMV Işıkspor ve Muğla Ormanspor’la yapacağız. Bu iki sınavı başarıyla geçip Final Grubu’na 3. sıradan katılmak istiyoruz. Genç, başarıyı hedefleyen ve son topa kadar mücadelesini sürdüren bir ekip yarattık. Bu özelliğimizi Final Grubu’na yansıtmak ve üst lige çıkmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv