Rotastars Turnuva ikincisi, üçüncüsü

Rota Eğitim Kurumları olarak her yıl katıldığı FIRST LEGO League (FLL) ortaokul turnuvalarında aldığı bölge şampiyonluklarıyla geleneği bozmadan başarılarına devam ediyor.

  • 0
  • 389
Rotastars Turnuva ikincisi, üçüncüsü
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir fuarında düzenlenen 2022-2023 ‘’Bilim Kahramanları Buluşuyor" FLL Bölge Turnuvası'nın Robot Performans kategorisi Rotastars Robotik takımı ikincilik ve üçüncülük ödülünü aldı.

Bilim Kahramanları Buluşuyor FLL Turnuvası’nın İzmir Bölge Turnuvasına toplam 39 takım proje ve robot performanslarını sergiledi. Rota Ortaokulu öğrencilerinden oluşan Rotastars robotik takımı turnuva ikincilik ödülü, robot performans kategorisinde üçüncülük ödülü alarak 10 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan ulusal turnuvada hem okulumuzu hem bölgemizi temsil etmeye hak kazandılar.
Özel Rota Koleji Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü Kadir AÇIKBAŞLAR ‘’Rotastars takım öğrencilerini ve FLL Koçları tebrik ederek, Ulusal turnuvada başarılar diledi. Takımlarımızın elde ettiği başarılar bizleri onurlandırmıştır. Ulusal turnuvada öğrencilerimize başarılar dilerim’’ dedi

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Destek İş Birliği Merkezi EÜ’de açıldı

Afetlere uyum sağlayabilme becerileri geliştirilecek

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Arşiv