Sadece 1 TL!

  • 0
  • 632
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi;Kültürpark İzmir Sanat Merkezi, İsmet İnönü Sanat Merkezi ve Gençlik Tiyatrosusalonlarında düzenleyeceği tüm kültür-sanat etkinlikleri için giriş biletücretlerini 1 TL olarak belirledi; uygulama başladı.  

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden sanatseverlere büyükmüjde! Kentin kültür ve sanat hayatına birbirinden renkli etkinliklerle katkıkoyan, seçkin sanatçıları İzmirlilerle buluşturan Büyükşehir Belediyesi,Kültürpark’taki üç sanat merkezinde düzenleyeceği konser ve tiyatro gibietkinliklerin giriş bilet fiyatlarını 1 TL olarak düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Meclis’ten geçen söz konusukararın 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’ndaki ‘Sağlık merkezleri,hastaneler, gezici sağlık üniteleri ile yetişkinler, yaşlılar, engelliler,kadınlar, gençler ve çocuklara yönelik her türlü sosyal ve kültürel hizmetleriyürütmek, geliştirmek ve bu amaçla sosyal tesisler kurmak, meslek ve becerikazandırma kursları açmak, işletmek ve işlettirmek, bu hizmetleri yürütürkenüniversiteler, yüksek okullar, meslek liseleri, kamu kuruluşları ve siviltoplum örgütleri ile işbirliği yapmak’ hükmü gereğince 29 Nisan 2014 tarihindenitibaren uygulanmaya başlandığını kaydetti. Yetkililer, alınan bu kararın,İzmirli sanatseverlerin konser, tiyatro gibi sanat etkinliklerine katılımınıartıracağını beklediklerini de sözlerine ekledi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Piyano Öğrencileri Dinletisi

Avrupa Film Günleri başladı

Paris Yalnızlığı İzmirli sanatseverlerle buluştu

Cumhuriyet Kültürünün 100 Yılı

Çekirdekten Ormana

Yeni Türkü fırtınası

Arşiv