Sağlık çalışanları sahnede buluştu

  • 0
  • 752
Sağlık çalışanları sahnede buluştu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Doktorlar, hemşireler ve sağlık çalışanlarından oluşan Grup Her Telden, Bornova Belediyesi ve Ege Üniversitesi Madde Bağımlılığı Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü işbirliğiyle düzenlenen konserde müzik ziyafeti çekti. Bornova Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen konserde Zülfü Livaneli şarkılarını seslendiren Grup Her Telden büyük beğeni topladı

İzmir’de 2012 yılında hemşirelik haftası kutlamaları planlanırken doğan Grup Her Telden performansıyla begeni topluyor. Bornova Belediyesi ve Ege Üniversitesi Madde Bağımlılığı Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü’nde (BATI)  işbirliğiyle düzenlenen konserde Büyükpark içindeki Nikah Salonu’nda sahneye çıkan grup, Zülfü Livaneli şarkılarından oluşan repertuvarıyla izleyenlere muhteşem bir gece yaşattı.

Grup Her Telden, BATI Enstitüsü Sekreteri Hasan Şahin, Dr. Hulusi Şam, Dahiliye Uzmanı Levent Elgün, Ege Üniversitesi Organ Nakli Merkezi Başhemşiresi Nebile Özdemir, Avukat Fikret Elgün, Psikiyatri Profesörü ve BATI Enstitüsü Müdür Yardımcısı Ender Altıntoprak, Ege Üniversitesi Periton Diyaliz Hemşiresi Betül Ünal ve Ege Üniversitesi Konservatuvarı Halk Oyunları 1. Sınıf Öğrencisi Okan Okçu’dan oluşuyor.

Konserin ardından Bornova Belediye Başkan Yardımcısı Belgüzar Başer Köpüklü, grup üyelerine çiçek vererek teşekkür etti. Grup Her Telden ise konserin düzenlenmesine katkıda bulunanlara fidan sertifikası hediye etti.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Arşiv