Sağlık sektörünün yeni neferler uğurlandı

  • 0
  • 648
Sağlık sektörünün yeni neferler uğurlandı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Ege Üniversitesi Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde gerçekleşen mezuniyet töreniyle 26. dönem öğrencilerini mezun etti.
   
Mezuniyet töreninde halk oyunları gösterisi  büyük beğeni topladı. Ege Üniversitesi Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hülya Öz açılış konuşmasını yaptı. Doç. Dr. Öz,  “Dünyanın en güzel manzarası bu değil mi?. Biz okulumuzda büyük bir ekibiz. Onlara bu ekip ruhu ve hoşgörülü çalışmaları adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Mezunlara seslenen Doç. Dr. Öz,   “Çalışın, asla yılmayın. Kendinize güvenin. Donanımlarınızı arttırın. Önce iyi ve ahlaklı bir insan olun. Sizleri sevgi ile tek tek kucaklıyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat diliyorum. Yolunuz ve şansınız açık olsun” dedi.
   
UMUT DOLU GELECEĞE BİR ADIM DAHA
Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yeşim Kirazlı ise “Bugün burada Ege Üniversitesi Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ muzun 2015-2016 eğitim öğretim  dönem mezunlarını uzun ve zorlu maratonu tamamladıktan sonra, yeni yaşamlarına adım atmalarının verdiği sevinci, coşkuyu ve heyecanı bir arada yaşıyoruz. Mustafa Kemal’in gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmada temsilcilerimiz sizlersiniz. Hepinizin geleceğine umutla bakıyor, bu sevgili, saygılı bireylerimizin gözlerinden öpüyorum” dedi.
   
Öğrenci Temsilcisi Seçil Göktaş yaptığı mezuniyet konuşmasında “Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. Ben ve arkadaşlarım şuan bizi hüzünlendiren bir dönemdeyiz. Hayatımızın bir sayfasını acı, tatlı anılarla kapatırken, diğer sayfasını yeni beklentiler ve umutlarla açıyoruz” diye konuştu. Tören, Yrd. Doç. Dr. İsmail Cem Kantarlı eşliğinde okunan mezuniyet andı ve 10. Yıl Marşı ile son buldu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Destek İş Birliği Merkezi EÜ’de açıldı

Afetlere uyum sağlayabilme becerileri geliştirilecek

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Arşiv