Şahne’den İGC’ye 10 Ocak ziyareti

İzmir Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ni (İGC) ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

  • 0
  • 611
Şahne’den İGC’ye 10 Ocak ziyareti
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ni (İGC) ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Emniyet Müdürü Şahne, basınla ilgili her konuda İGC ile ortak hareket edeceklerini belirtti.

Gazetecilerin sahada yaşadığı sorunlara ilişkin Başkan Gappi’den bilgi alan İzmir Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, bu sorunların çözümüne yönelik ortak çalışacaklarını belirtti.
Gappi, “Sahada basınla yaşanan her olayda cemiyetimizle muhatap olunmasını, basın mensuplarına duyarlı yaklaşılmasını talep ediyoruz” diye konuştu.
 
ÜZERİMİZDE HASAN TAHSİN’İN MİRASI VAR 
Toplantıda konuşan İGC Başkanı Gappi, 10 Ocak’ın anlam ve önemine vurgu yaparak, basının bu güne kadar kaybettiği hakları dile getirdi. Başkan Gappi, “İzmir olarak şansımız 75 yıllık bir cemiyetimizin olması, meslektaşlarımızla tek vücut olmamız ve her şeyden önce Hasan Tahsin’in mirasının üzerimizde olması. Mücadele gücümüzü ondan alıyoruz” diye konuştu. Hasan Tahsin’in milli duygularla attığı ilk kurşuna dikkat çeken Şahne ise gazetecilik mesleğinin önemine inandıklarını belirterek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv