Sahne Tozu'nda çifte kutlama

Dünyanın her yerinde kutlanan Dünya Tiyatro Günü, Sahne Tozu Tiyatrosunda da coşkulu bir şekilde kutlanırken, doğum günü 5 Nisan olan Usta oyuncu Haldun Dormen'e erken doğum günü sürprizi yapıldı.

  • 0
  • 381
Sahne Tozu'nda çifte kutlama
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dünyanın her yerinde kutlanan Dünya Tiyatro Günü, Sahne Tozu Tiyatrosunda da coşkulu bir şekilde kutlanırken, doğum günü 5 Nisan olan Usta oyuncu Haldun Dormen'e erken doğum günü sürprizi yapıldı.

Dünya Tiyatro Günü kutlamasına Vali Yardımcısı Erdoğan Özdemir, CGV Mars Dağıtım Genel Müdürü Serdar Can, CGV Mars Dağıtım Satış Müdürü Barış Atbaş, CGV Mars Cinema Group Bölge Müdürü Muharrem Binay, Pasaport Pizza Genel Müdürü Mükremin Özdemir’inde aralarında bulunduğu yüzlerce sanatsever katıldı.
Sahne Tozu Tiyatrosunun en çok sevilen Başroldeki Kadınlar oyunu öncesi sahneye gelen Genel Sanat Yönetmeni Çağlar İşgören, "Tüm tiyatrocuların, tiyatro severlerin, tiyatro emekçilerinin 27 Mart Dünya Tiyatro Gününü kutluyorum. Umuyorum ki tiyatro perdelerinin hepsi yüzyıllar boyunca açık kalır, sahneler her zaman aydınlanır, ışığı baki kalır. Sahne Tozu Tiyatrosu olarak hocam Haldun Dormen’in yolunda, Dormen ekolünü devam ettirerek ilerlerken bize her daim umut aşılayan Dormen’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, duygu ve düşüncelerini bizimle paylaşması için mikrofona davet ediyorum" dedi.
Haldun Dormen ise “Her birinizin tiyatro günü kutlu olsun. Tiyatro günü hep kutlanacak. Tiyatro 3000 yıldır sapasağlam ayakta. Sayenizde ayakta kalmaya devam edecek" diye konuştu.
Konuşmaların ardından seyirciyi gülme krizine sokan Başroldeki Kadınlar" sergilendi ve oyuncu kadrosu dakikalarca ayakta alkışlandı.
Haldun Dormen'e Doğum Günü Sürprizi
Oyunun finalinde doğum günü 5 Nisan olan Haldun Dormen’e sürpriz yapıldı ve tiyatro yaşantısında en sevdiği rolü olan Şahane Züğürtler adlı oyunda oynadığı karakterin yer aldığı pasta getirildi. Pastanın mumları sanatçı tarafından üflendi. Tüm salon ayakta, alkışlarla Haldun Dormen'in doğum gününü kutladı. Dormen'in oyuncu kadrosuyla olan dansı geceye ayrı bir neşe kattı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv