Sakıza bir damla da bizden

Bahar Lions Kulübü, Ege Orman Vakfı'nın devam eden Sakız ağaçlandırma projesine destek olmak amacı ile  konser düzenledi. “Sakıza bir damla da bizden” sloganı ile İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde düzenlenen konserde usta müzisyen  İlhan Şeşen ve dünyaca ünlü Piyanist  Burçin Büke birlikte sahne aldı.

  • 0
  • 771
Sakıza bir damla da bizden
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bahar Lions Kulübü, Ege Orman Vakfı'nın devam eden Sakız ağaçlandırma projesine destek olmak amacı ile  konser düzenledi.
“Sakıza bir damla da bizden” sloganı ile İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde düzenlenen konserde usta müzisyen  İlhan Şeşen ve dünyaca ünlü Piyanist  Burçin Büke birlikte sahne aldı. Ege Orman Vakfı’na bağışlanan konserin geliri ile; Çeşme, Çiftlikköy-Kocadağ mevkiinde devam eden sakız ağaçlandırma projesinde 100 sakız fidanı Bahar Lions Kulübü  adına yeşerecek. 

Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan konsere Bahar Lions Kulübü Başkanı Füsun Koç, Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, Lions Kulübü Başkanları ve üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. 

Konser öncesi konuşan Bahar Lions Kulübü Başkanı Füsun Koç, uzun yıllardır Ege Orman Vakfı ile birlikte doğaya katkıda bulunduklarını ve bu konserden elde edilen gelirle, Çeşme’de bulunan sakız ağaçlandırma projesinde, yüz fidanın Kulüpleri adına yeşereceğini söyledi. 

Sakız ağaçlandırma projesi hakkında bilgi veren Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol; İzmir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile devam eden proje ile  2  yıl sonunda toplam 4000 adet sakız veren sakız fidanları dikilerek sakızlık  tesis edileceğini söyledi.. Gençol; “Sakız ağacı 2 evcikli olup damla sakızını erkek ağaçlar vermektedir. Erkek sakız ağaçlarından oluşacak sakızlıkta, 10 yıllık bakım sürecinden sonra damla sakızı üretimine geçilebilecek.”dedi.   

Metin Gençol, katkılarından dolayı teşekkür ederek Bahar Lions Kulübü Başkanı Füsun Koç’a plaket takdim etti. Gençol, İlhan Şeşen ve Burçin Büke’ye Vakfın Hediye Kutularından armağan etti. 
Bahar Lions Kulübü Başkanı Füsun Koç, konser sonunda İlhan Şeşen ve Burçin Büke’ye teşekkür ederek plaket ve fidan sertifikası takdim etti.   

Konsere katılanlar İlhan Şeşen ve Burçin Büke’nin müzikal performansı ile keyifli bir gece geçirerek salondan ayrıldılar.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv