Şampiyon kardeşler Çiğli’nin gururu oldu

  • 0
  • 504
Şampiyon kardeşler Çiğli’nin gururu oldu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çiğli’de yaşayan Evez kardeşler 2014 Ümitler TürkiyeŞampiyonası’nda birincilik ve ikincilik derecelerini alarak Çiğli’nin gururuoldular. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli Belediyespor sporcusu olanEvez kardeşlerin başarısını tebrik ederek, mutluluklarına ortak oldu.

 

İzmir’de yapılan 2014 Ümitler Türkiye Şampiyonası’nda 63 kgda birinciliği 20 yaşındaki Ömer Ramazan Evez, ikinciliği ise 68 kg da kardeşi19 yaşındaki Abdullah Mehmet Evez kazandı. Kültürpark’taki Celal Atik SporSalonu’nda gerçekleştirilen ve 1800’den fazla sporcunun katılıp mücadele ettiğişampiyonada birinci olan Ömer Ramazan Erez, 26-28 Eylül tarihlerindeAvusturya’da yapılacak olan Ümitler Avrupa Şampiyonası  63 kg da ülkemizi temsil etmeye hakkazandı.  Birincilik ve ikincilikdereceleriyle Çiğli’nin gururu olan Evez kardeşler, atrenörleri Nesibe Altunile birlikte Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı makamında ziyaret ettiler.  Başkan Arslan, başarılı sporcuları tebriketti ve önümüzdeki turnuvalarda kendilerine başarılar diledi.

“MADALYALAR BİZİ ONURLANDIRIYOR”

Belediye olarak gençlerin spor yapabilme olanaklarında büyükiyileştirmeler yaptıklarını ve onların başarılı oldukları branşlardailerleyebilmeleri için gerekli olan tüm çalışmaları gayretle yürüttüklerinibelirten Başkan Arslan, EVez kardeşlerin şampiyonluk başarıları için de Çiğliadına çok sevindiğini belirtti. Her zaman sporun ve sporcunun destekçisiolacaklarını belirten Arslan, “Ömer ve Abdullah kardeşimizin başarıları bizleri gururlandırıyor. Gençliği iyi şeylerekanalize etmek istiyoruz. Onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracak uğraşlarkazandırmak istiyoruz. Spor bu uğraşların en iyisi ve cazip olanı. Sadecetaekwondo değil başka branşlarda da eğitim vermek, gençlerimizin yanında olmakistiyoruz. Erez kardeşleri ulusal ve uluslararası başarılarından dolayıkutluyorum, gelecek yaşamlarında başarılar diliyorum” dedi.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv