Şampiyon kızlardan Pekdaş’a sürpriz

  • 0
  • 470
Yazı Boyutu:

Kadınlar Futbol 1.Ligin’i namağluptamamlayarak kupayı kazanan Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı, şampiyonluğudoyasıya kutladı. Yeşil sahalarda fırtına gibi eserek şampiyonluk kupasınıikinci kez İzmir’e getiren Konak’ın kızları kupayı Anneler Günü hediyesi olarakBelediye Başkanı Sema Pekdaş’a hediye etti.  

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, geçenyıl olduğu gibi bu yıl da Kadınlar Futbol 1.Ligi’nde şampiyonluk koltuğunukimselere bırakmayan Konakbelediyespor Kadın Futbol Takımı’nın onurunaşampiyonluk yemeği verdi. Kocaeli’nde oynanan ligin son maçının ardındanİzmir’e dönen takım oyuncularının tam kadro yer aldığı yemeğe Pekdaş’ın yanısıra Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yunak, Konakbelediyespor Kulübü GenelSekreteri Çiğdem İnsel, Teknik Direktör Hüseyin Tavur ile teknik kadro katıldı. 

MANKENLERİ ARATMADILAR
Sezon boyunca yeşil sahada ter döken kadınfutbolcuların yorgunluklarını atma fırsatı bulduğu gecede şıklık yarışıyaşandı. Sahalarda her zaman kramponlarıyla görülen kadın futbolcular, bu kezkıyafetleriyle ve topuklu ayakkabılarıyla göz doldurdu. Futbolculargüzellikleriyle mankenleri aratmadı. Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın da yalnızbırakmadığı eğlenceli gecede sürpriz bir kutlama da yaşandı. İkinci kezşampiyon olan takımın futbolcuları kupalarını Anneler Günü anısına Başkan SemaPekdaş’a armağan etti. 

“O BİZİM ANNEMİZ”
 Başkan Pekdaş’ı anneleri gibigördüklerini belirten Konakbelediyespor Kadın Futbol Takımı oyuncuları,hazırladıkları Anneler Günü sürpriziyle Başkan Pekdaş’ı duygulandırdı. Takımadına konuşan Kaleci Fatma Şahin, “Başkanımız Sema Pekdaş’ı bize yaklaşımıyla,desteğiyle hep bir anne gibi gördük, o hep bizim annemiz gibi oldu.Maçlarımızda bizi yalnız bırakmadı ve cesaret verdi” diyerek önce ŞampiyonlukKupası’nı ardından da takım olarak aldıkları hediyeyi Başkan Pekdaş’a takdimetti. 

20 MAÇTA YENİLMEDİ
 Yapılan sürpriz karşısında duygulananBaşkan Sema Pekdaş ise, Kadın Futbol Takımı’nın başarısının Avrupa’da da devamedeceğini söyledi. Şampiyon kızların sadece Konak’ın değil, Türkiye’nin gururuolduğunu dile getiren Başkan Pekdaş, “Bu kupayı sonuna kadar hak ettiniz ve bileğinizinhakkıyla kazandınız. İzmir’e yaşattığınız gurur için teşekkür ediyoruz. Bundansonra İzmir’i ve Türkiye’yi Avrupa’da temsil edeceksiniz. Bugün yorgunluğunuzuatın ve bol bol eğlenin çünkü bunu hak ettiniz” dedi. Konakbelediyespor KadınFutbol Takımı oyuncuları, 20 maçtan aldıkları 6 galibiyet ve 4 berberliklenamağlup şampiyon tamamladıkları ligin yorgunluğunu şarkı söyleyip dans ederekattı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kuzey Ege Spor Oyunları 20 Mayıs’ta Aliağa’da Başlıyor

İlk düdük çaldı

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Yarımada Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Arşiv