Şampiyon Sahaya İndi

Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu tarihi başarı sonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmeye hak kazanan Dikili Çandarlıgücüspor, 2017-2018 sezonunun ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

  • 0
  • 579
Şampiyon Sahaya İndi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu tarihi başarı sonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmeye hak kazanan Dikili Çandarlıgücüspor, 2017-2018 sezonunun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Genç teknik adam Serkan Uzun ve antrenör Tolga Çakmak  yönetiminde sahaya inen Mavi-Beyazlı ekip, yeni transferlerle güçlendirdiği kadrosuyla şampiyonluk andı içti.
 
Dikili kent tarihinin en önemli başarılarından birine imza atıp, namağlup şampiyon olarak ismini Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yazdıran Dikili Çandarlıgücüspor, teknik direktör Serkan Uzun ve antrenör Tolga Çakmak yönetiminde, yeni transferlerin de katılımıyla 2017-2018 Futbol Sezonu hazırlıklarına yaptığı ilk antrenmanla başladı.
 
Başkan Tosun’dan Sürpriz Ziyaret 
Erdal İnönü Stadı’nda gerçekleşen ilk antrenmanda hafif tempoda çalışan futbolcular, yeni sezona ‘merhaba’ dedi. Düz koşu ile başlayan antrenman, dar alanda top çalışmasının ardından egzersiz hareketleri ile son buldu. Yeni transferlerin kaynaştığı ve tüm futbolcuların istekli olduğu gözlemlenirken, ilk antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Neşe içinde geçen antrenman sonrasında, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, antrenman sahasına gelerek teknik heyet ve futbolculara sürpriz yapıp, baklava ikramında bulundu. Başkan Tosun’un sürprizinden oldukça mutlu olan teknik kadro ve futbolcular şampiyonluk tezahüratlarıyla Erdal İnönü Stadı’nı inlettiler.
 
Başkan Tosun’dan Profesyonel Lig Hedefine Tam Destek 
Ziyaret esnasında konuşan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun Dikili Çandarlıgücüspor’un yapılamayanları başarıyla yapmış, kıt bütçesine rağmen başarıdan başarıya koşmuş bir takım olduğunu belirterek, “Dikili Çandarlıgücüspor’un Bölgesel Amatör Ligi'ne yükselmesi tesadüfi bir başarı değildir. İçinde emek olan, alın teri olan, sevgi, saygı ve dayanışma olan bir başarıdır. Çalışarak, emek vererek bu noktaya geldiniz. Kentimize ve bizlere gurur veren başarılar yaşattınız. Dikili halkı ve Dikili Belediyesi olarak sizlerin hep yanındayız. Bu sezon hedefimiz profesyonel lige çıkmak. Sizler bunu başarabilecek bir ekipsiniz. Hepinize içtenlikle başarılar diliyorum” ifadesini kullandı. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv