Şampiyon sporculara destek Başkan Karabağ’dan

  • 0
  • 773
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarıdan başarıya koşarak İzmir ve Türkiye’de başarılı dereceler elde eden sporcuları, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ile bir araya geldi.
Gençlik ve Spor Kulübü’nün sporcuları Gümüşpala Spor Tesislerinde buluştu. Yıldız ve küçük erkekler Hentbol, U14 VE U15 futbol, 8 - 13 yaş arası masa tenisi, taekwondo ve yıldız güreş takımı sporcuları kupa ve madalyalarıyla tesislere gelen Başkan Karabağ’ı karşıladı.
Başkan Karabağ, yıl boyunca antrenörleri eşliğinde çalışan ve çeşitli başarılar elde eden sporcuları tek tek tebrik etti. Başarılar gördükçe ne kadar doğru yolda olduklarını bir kez daha gördüklerinin dile getiren Başkan Karabağ, “Olmaz, yapılamaz diyerek eleştirilen yerlere tesisler yaptık. Gençlerimizin spor yapması için destek verdik. Sadece Bayraklı Belediyesi olarak değil diğer kulüplerimiz ile de İzmir’de çok güzel başarılar elde etmeye devam ediyoruz” dedi. Başkan Karabağ daha sonra tüm sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.   

Güreşçiler göz doldurdu
Antrenörleri Adnan Akgün eşliğinde çalışan yıldız güreş takımı İzmir Şampiyonasında Umut Can Deller ile 42 kiloda birinci olurken Enes Kuş ikinci oldu. Diyar Yıldız 59 kiloda üçüncü, 66 kiloda Ali Yıldız birinci, Metehan Köse de ikinci oldu. Furkan Çerçen 85 kiloda birinci Atakan Çınar ise ikinci oldu.

Futbolda nağmağlup şampiyon olduk
Bayraklı Belediye Spor Futbol takımı ise 2011-2012 futbol sezonunda U–14 grubu 4. grup 2.si, Play–Off yarı finalisti, U–14 grubu 8. Grup 2.si, Play – Off finalisti, U–15 Grubu 2. grup nağmağlup şampiyonu, Play–Off Finalisti olarak sezonu tamamladı.

Milli takıma bir hentbolcü
Hentbol takımı geçen sezon katıldığı küçükler müsabakalarında İzmir 3. sü oldu. Kulüp bu yıl deplasmanlı Türkiye Hentbol ligini 6. sırada tamamladı. 2011-2012 sezonunda İl Gençler İzmir ikinciliği, Yıldız erkekler İzmir üçüncüsü, minikler Serdar Yeleli anma turnuvası dördüncüsü olurken kulüp sporcusu Mustafa Altun Plaj milli takıma seçildi.
Antrenör Muzaffer Ayan ve Özge Güner yönetiminde haftada iki kez buluşarak çalışan sporcular 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Kulübü Bayramı’nda düzenlenen şenlik kupasında tek kızlar İzmir üçüncüsü, çift kızlarda İzmir ikinci ve üçüncüsü oldu.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv