Şampiyonlara çim saha

  • 0
  • 1.607
Yazı Boyutu:

Okullar arası futbol turnuvalarında kız takımı, küçük erkekler ve erkekler takımı şampiyon olan 19 Mayıs İlk ve Ortaokulu, futbol sahasına kavuştu
 
Konak’ın her bölgesinde eğitim seferberliği başlatan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın öğrencilere verdiği destek 10 milyon TL’yi aştı. Kitap kırtasiyeden spor merkezlerine, konferans salonlarından ücretsiz etütlere öğrencilerin her ihtiyacında yanında olan Başkan Tartan, 19 Mayıs İlk ve Ortaokulu’nda da coşku dolu bir sevgiyle karşılaştı. Başkan Tartan,  Okula kazandırılan futbol sahası ve konferans salonu açılışını öğrencilerle birlikte gerçekleştirdi. Açılışa Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın yanı sıra Konak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hızır Kaya,  Okul Müdürü İbrahim Başlar, öğretmenler, öğrenciler, okul aile birliği üyeleri, veliler, 19 Mayıs Mahalle Muhtarı Mustafa Sayar ve mahalle sakinleri katıldı.
           
El emeği göz nuruyla karşıladılar
19 Mayıs İlk ve Ortaokulu öğrencileri okullarını ziyaret eden Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a sarılarak sevgilerini gösterdi. Öğrenci velileri ise el emeği, göz nuruyla hazırladıkları birbirinden güzel ikramlarla Başkan Tartan’a “Hoş geldin” dedi. Tüm mahallenin katıldığı futbol sahası ve konferans salonu açılışında Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, mahalle sakinlerinin de sorunlarını dinledi, çözüm için talimat verdi.
 
Çağdaş, mutlu toplum
Kentin merkeziyle uç bölgeleri arasında fark kalmayacağını dile getiren Başkan Tartan, en büyük yatırım gençlerin geleceğine yapılması gerektiğini vurguladı. Öğrencilerden derslerine çalışarak, ileride toplumun gelişimine katkı koyan iyi yurttaşlar olacaklarına dair söz alan Başkan Tartan şöyle konuştu:  “Burası kentimizin en güzel yerlerinden biri olmasına rağmen bugüne kadar hizmet yeterince ulaşmamış. Ancak ben buradaki hizmeti önemsiyorum. Bugün burada çocuklarımızla birlikte açılışını yaptığımız spor tesisi, en merkezi yerde bile yok. Yaşadığımız yerlere çağdaşlık ve mutluluk getirmek gerekiyor. Çünkü ancak çağdaş ve mutlu toplumlar ilerleyebilir. Mutluluğun en güzel yansıması da çocuklarımızın bugün bize gösterdiği gülücükleridir.”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv