Şampiyonlara ödül dopingi

  • 0
  • 734
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde spor yaşamlarını sürdüren ve 2011–2012 yıllarında Avrupa ve Dünya şampiyonalarının yanı sıra önem taşıyan uluslararası turnuvalarda dereceye giren sporcu ve antrenörlerle; 2012 Londra Olimpiyat Oyunları ve Paralimpik Oyunlara katılmaya hak kazanan İzmirli sporcu ve antrenörlere, İzmir Büyükşehir Belediyesi meclisinin oy birliği ile aldığı karar doğrultusunda para ödülü verildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Mayıs ayı üçüncü toplantısı öncesi gerçekleştirilen tören ile ödüllerine kavuşan başarılı sporcular da, meclis üyelerine 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri boyunca giymeleri için tişört hediye ettiler.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının büyük bir atılımla ciddi başarılara imza attığını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan ile mecliste grubu bulunan siyasi partilerin başkan vekil ve sözcüleri, sporculara teşekkürlerini "ayakta" alkışlayarak gösterdi.

Toplantıyı yöneten Meclis Başkan Vekili Adnan Oğuz Akyarlı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı öncesinde sporcuların başarıları ile gururlandıklarını ve onurlandıklarını söyledi. Akyarlı, “Biz bu mecliste sizlere ilişkin kararları her zaman gönül rahatlığıyla alıyorduk. Şimdi buna gönül rahatlığının ötesinde bir de gurur eklendi. Gerçekten tüm branşlarda ortaya konan bu başarı, İzmir’de spora önem veren yerel yönetim anlayışının bir sonucudur. Bu olanakları İzmir kentine sağlayan bu yönetim anlayışının temsilci İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na meclis adına teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek tüm meclis üyeleriyle birlikte Başkan Aziz Kocaoğlu’nu alkışladı.  Törende 31 sporcu ve 11 antrenöre ödül verildi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv