Samsung 3D Smart TV’lerle En Zengin 3D İçeriğini Keşfedin!

  • 0
  • 1.012
Yazı Boyutu:

Türkiye’nin Smart TV lideri Samsung Electronics, 3D TV deneyimine, internet bağlantısı üzerinden izlenebilecek Explore 3D uygulaması ile yeni bir soluk getiriyor. Yeterince 3D TV içeriğine erişemeyen kullanıcılar için sunduğu 3D Smart TV’lerinde animasyondan belgesellere kadar zengin bir içerik sunan Samsung, kullanıcıların 3D yayın konusundaki tüm beklentilerini karşılamaya devam ediyor.   
 
Hayatı Yansıtan 3D Içerik, Samsung Smart TV’de
Yeni Samsung Smart TV, seçeneklerinizi genişleterek, 3D ev seyrinin heyecanını daha da derinleştiriyor. Yeni Smart TV’ler aynı zamanda 2D olarak üretilmiş film ve TV programlarını da, şaşırtıcı kalitede 3D yayınlara dönüştürebiliyor. Görüntülerin katman oranı düşürülerek görüntü kalitesi çok berrak bir hal kazanırken, 3D Ses, çok daha etkileyici işitsel bir ortam sunuyor. Samsung, Smart TV’lerde 3D içeriklerini genişleterek, yeni 3D ortaklarıyla birlikte çok daha çarpıcı bir deneyim sunuyor.
 
Samsung 3D TV’lere Teknosa Kampanya Avantajıyla Ulaşın
Samsung, sadece Teknosa’ya özel gerçekleştirdiği kampanyada normal satış fiyatı 2.849 TL olan Samsung 3D LED 40ES6140 Smart TV’yi, 1.799 TL fiyat ile satışa sunuyor. Bunun yanı sıra Samsung, 2 adet 3D gözlük ve Samsung Smart Sinema ile 200 film hediye ediyor.
 
Samsung, 3D Smart TV’leri ile internet bağlantısı üzerinden izlenebilecek en zengin 3D içeriğini sunarken, Teknosa’ya özel gerçekleştirdiği kampanyayla da kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Günümüzün Bilinmeyen Dünyası

Dijital arşiv” ile güvenli ve tasarruflu hizmet

Yapay zeka iş insanlarını eşleştirdi

Mikroplastik sorununa çözüm

Göz bebeği dronlar görücüye çıktı

Daha hızlı daha güvenli

Arşiv