Samsung GALAXY S III, Türkiye’de satışta!

  • 0
  • 936
Yazı Boyutu:

 Dünyanın lider cep telefonu üreticilerinden Samsung Electronics, uzun zamandır merakla beklenen Samsung GALAXY S III'ü, Türkiye’de satışa sundu. Akıllı telefon anlayışını baştan aşağı değiştirecek olan GALAXY S III, tavsiye edilen 1.999 TL son kullanıcı fiyatı  ile, Türkiye’deki son kullanıcılarla buluşuyor.

Samsung Electronics Türkiye Başkanı SungYong Hong yaptığı açıklamada: "GALAXY S III en kesintisiz ve insan merkezli mobil deneyimi sunuyor. Uzun zamandır beklenen bu cihazı Türkiye’deki kullanıcılara sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Özellikle Türkiye’deki kullanıcıların, tasarım harikası GALAXY S III’ün sizi en iyi şekilde anladığını kanıtlayan Akıllı Bekleme, En İyi Fotoğraf ve S Beam özelliklerini çok seveceklerine inanıyorum" dedi.  

Yeni GALAXY S III’ün Türkiye’ye gelişi geçen hafta İstanbul’un dört bir yanında düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Dünyanın en ünü DJ’leri Avicii ve Bob Sinclar’ın Caddebostan ve Nişantaşı’ndaki konserlerine binlerce kişi katılım gösterirken, iş dünyasının ve İstanbul cemiyet hayatının ünlü isimleri, Ajda Pekkan’ın konser verdiği, Savarona’daki özel davette GALAXY S III’ü deneyimlene şansı elde etti. 30 Mayıs akşamı düzenlenen tanıtım partileri, Rumeli Hisarı’nın 3 kulesine birden yansıtılan video gösterisiyle etkileyici bir görsel şova tanık oldu. GALAXY S III’ün Rumeli Hisarı’na yansıtılan video gösterisi, 3 kulenin aynı anda kullanılması anlamında bir ilk teşkil ediyor. Yaz süresince GALAXY S III, düzenlenecek “roadshow” kapsamında Türkiye’nin dört bir yanındaki kullanıcılarla buluşacak.

Kullanıcısını Anlayan Özellikler
GALAXY S III, cihaz ile kullanıcı arasındaki etkileşim deneyimine yeni boyutlar kazandırıyor. Yüzünüzü, sesinizi ve hareketlerinizi algılayacak kadar akıllı olan GALAXY S III, daha kullanışlı ve doğal bir kullanıcı deneyimi sağlayacak şekilde kullanıcıya göre kendini adapte ediyor. Yenilikçi “Akıllı Bekleme” özelliği sayesinde GALAXY S III, telefonunuzu kullandığınızda bunu anlıyor (kitap okumak, Web üzerinde gezinmek gibi); bu durumda ön kamera gözlerinizi belirliyor ve telefon ekranı parlak ışık düzeyini koruyarak izleme zevkinizi sürekli kılıyor.

GALAXY S III yalnızca yüzünüzü ve sesinizi tanımakla kalmaz, aynı zamanda hareketlerinizi de anlayarak en üst düzeyde kullanım kolaylığı sunar. Örneğin, birine mesaj yazarken vazgeçip telefon etmeye karar verirseniz, telefonunuzu kulağınıza götürdüğünüzde “Akıllı Arama” numarayı çevirecektir.   'Akıllı uyarı' özelliği sayesinde, GALAXY S III cevapsız çağrılar ve yeni mesajlarla ilgili sizi bilgilendirmek için kısa bir titreşimle uyarır.

Kolayca ve Anında Paylaşım
Samsung GALAXY S III yalnızca tek bir kişinin tadını çıkaracağı kişisel bir cihaz değildir; akıllı telefonun sağladığı yararları nerede olursanız olun ailenizle ve arkadaşlarınızla birlikte yaşamanızı ve paylaşmanızı sağlar. GALAXY S III, Android™ Beam üzerine geliştirilen yeni ‘S Beam' ile başka bir GALAXY S III telefonuna dokunarak 1GB boyutundaki bir filmi yaklaşık üç dakikada, 10MB'lık bir müzik dosyasını yaklaşık iki saniyede paylaşabilmenize olanak sağlar, üstelik Wi-Fi veya hücresel bir sinyal olmasa bile! 'Arkadaş fotoğrafı paylaşma' işlevi de doğrudan doğruya kameradan çekilen veya fotoğraf galerisinde bulunan bir resmi kolayca ve eş zamanlı olarak resimdeki tüm arkadaşlarınızla paylaşabilme olanağını sunar.

‘AllShare Play’ size GALAXY S III cihazınızla tablet, PC ve televizyonlar arasında her türlü dosyayı uzaktan anında paylaşma olanağını sunar. AllShare Play'deki ‘Gruba Yayınla' özelliği aynı Wi-Fi ağı üzerinde bulunan arkadaşınızla ekranınızı paylaşabilme olanağını sunar, kişisel cihazınızdan gerçek zamanlı bir paylaşım yaparak iş arkadaşlarınızla aynı anda yorumlar ve değişiklikleri içeren çizimler hazırlayabilirsiniz.

Üstün Performans ve İnsan Odaklı Tasarım
GALAXY S III yalnızca geliştirilmiş, kolay kullanım özellikleri sunmakla kalmaz, aynı zamanda insanı merkeze alan tasarımı sayesinde ergonomik ve konforlu bir deneyim de sağlar. Kolay kavranabilmesi, yumuşak eğimleri ve organik formu ile zengin bir dokunma hissi oluşturur. Doğadan esinlenilerek hazırlanan tasarımı, akışı ve doğanın hareketini dile getirir. GALAXY S III'ün fiziksel yapısında rüzgar, su ve ışık öğelerinin tümüne çağrışımlar mevcuttur. Esasında cihazın minimal ve organik olan tasarım kimliği, yumuşak ve lineer olmayan çizgilerinde yansıtılmıştır. GALAXY S III, Çakıl Mavisi ve Mermer Beyazı renklerinde pazara sunulmuştur.

GALAXY S III, 4.8 inç HD Super AMOLED ekranıyla büyük ve canlı bir görüntü deneyimi sunuyor. Samsung Mobile’in mirası olan Super AMOLED ekranda HD ve 16:9 geniş boyutlu izleme özellikleri daha da geliştirilmiştir. Daha hızlı bir bağlantı sağlamak için GALAXY S III, Wi-Fi bant genişliğini iki katına çıkartan Wi-Fi Kanal Bağlama (Wi-Fi Channel Bonding) özelliğini sunar.

GALAXY S III aynı zamanda performansı ve genel kullanıcı deneyimini en üst düzeye çıkaran tümüyle yeni çeşitli ek özellikleri de destekler. Yeni tanıtılan ‘Pop up play’ özelliği başka işler yürütürken ekranın bir bölümünde aynı anda video oynatabilmenizi sağlar; böylece yeni e-postaları kontrol ederken veya internette gezinirken videoyu kapatıp yeniden başlatmanıza gerek kalmaz. 8MP kamerası sıfır gecikmeli deklanşör hızına sahiptir; hareketli objeleri gecikmeden, kolayca yakalarsınız. Görüntüyü görür, resmi çekersiniz. ‘Çoklu Çekim’ işlevi anında birbirini izleyen yirmi çekim yapar ve ‘En İyi Fotoğraf’ özelliği sekiz fotoğrafın en iyisini sizin için seçer; böylece GALAXY S III kullanıcılara daha gelişmiş ve akıldan çıkmayan bir kamera deneyimi sağlar. 1.9MP ön kamerası ile  HD kalitesinde video çekilebilir; bu kamerayı kendi videonuzu çekmek için de kullanabilirsiniz. Geliştirilmiş arka plan aydınlatma özelliği ile fotoğraflarda titretmeden kaynaklanan bulanıklığın önüne geçilir, hatta düşük ışık koşullarında bile!

Samsung Smart Sinema uygulaması aracılığıyla GALAXY S III, “ev eğlencesi” kavramını yeniden tanımlıyor. Samsung GALAXY S III kullanıcıları; RHI Entertainement, Walt Disney ve Warner Bros. içeriklerinden; her ay güncellenecek yüzlerce dizi, film ve çizgi filmi ücretsiz izleme fırsatı elde ediyor. Samsung Smart Sinema ile aynı zamanda National Geographic’in özel içeriklerine ulaşmak da mümkün...

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Intel ve BAU’dan iş birliği

Zirvede ‘Lucia’ sürprizi

Yapay zekâ hayatımızın ayrılmaz bir parçası olacak

Günümüzün Bilinmeyen Dünyası

Dijital arşiv” ile güvenli ve tasarruflu hizmet

Yapay zeka iş insanlarını eşleştirdi

Arşiv