Samsung WB100, fotoğrafçılara ilham veriyor

  • 0
  • 1.000
Yazı Boyutu:

Samsung Electronics, kompakt tasarımda üstün kalite fotoğraf deneyimi sunan WB serisini, yeni WB100 modeli ile genişletiyor. Fotoğrafçılığa ilgi duyanlarda heyecan uyandıracak yeni WB100, 16 megapiksel berraklığında en küçük detayları bile yakalayarak; dinamik ve ilham verici çekimler yapmak isteyenlere hitap ediyor.
 
Aynı zamanda iyi bir seyahat arkadaşı olan yeni WB100, nefes kesici bir mimari yapının yakın çekim detaylarından; muhteşem manzara fotoğraflarına kadar en iyi sonucu almanız için tasarlandı. WB100’ün 26x yüksek optik zum ve 22.3 mm. ultra geniş açı lensiyle detayları kusursuz görüntülemenize olanak tanıyor. Çift  Görüntü Sabitleme (OIS + DIS) özelliği ise, titrek çekimleri düzeltiyor.

Fotoğrafçılara yeni bir boyut kazandıran özellikler: 3D çekim ve Canlı Panorama Modu
Samsung WB100’ün 720/30p HD video kayıt özelliği sayesinde, eğlenceli video çekimlerinizi üstün kalitede gerçekleştirebilir ve oynatabilirsiniz. WB100’ün 3D fotoğraf çekimi ve Canlı Panaroma Modu; 3D fotoğraflara ve panoramik görüntüleme deneyimine hayat veriyor.
 
WB100, yalnızca üstün kalite görüntüleme sunmuyor; aynı zamanda fotoğraf çekme keyfini daha da artırıyor. Kolayca kullanılabilen menüye sahip WB100; net, güzel ve hatasız çekim vaat ediyor. Akıllı Filtreleme ve Sihirli Çerçeve gibi yaratıcı özellikler de sunan çok yönlü WB100; siyah ve kırmızı renk alternatifleri ile kullanıcıyla buluşuyor.
 
Metalik tasarıma sahip yumuşak el çantası, kusursuz bir dokunma hissi uyandırmasının yanı sıra; ergonomik ve şık bir kullanım sağlıyor. Yüksek performans, yaratıcı özellikler ve estetik görünümü bir araya getiren WB100, kusursuz detayları hayranlık verici bir şekilde görüntülemek isteyenler için ideal bir ürün...

YORUM YAZ
Diğer Haberler

10 yılda 20 kat büyüyecek

TÜBİTAK Başkanından öğrencilere müjde

Intel ve BAU’dan iş birliği

Zirvede ‘Lucia’ sürprizi

Yapay zekâ hayatımızın ayrılmaz bir parçası olacak

Günümüzün Bilinmeyen Dünyası

Arşiv