Sanat Müziği’nin Ustaları Gazi’nin Gecesinde

İzmir Özel Gazi Hastanesi’nin ana sponsorluğunda, şefliğini ses sanatçısı Güldehen Marmara'nın, müzik direktörlüğünü keman sanatçısı Selçuk Gönüldaş'ın yaptığı “Dünden Bugüne Müzik Kulübü” geçtiğimiz cumartesi ilk konserini gerçekleştirdi.

  • 0
  • 632
Sanat Müziği’nin Ustaları Gazi’nin Gecesinde
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Özel Gazi Hastanesi’nin ana sponsorluğunda, şefliğini ses sanatçısı Güldehen Marmara'nın, müzik direktörlüğünü keman sanatçısı Selçuk Gönüldaş'ın yaptığı “Dünden Bugüne Müzik Kulübü” geçtiğimiz cumartesi ilk konserini gerçekleştirdi. Laguna Termal Otel, Ege Süpermarket, Arıkbaş Grup Mimarlık İnşaat’ın katkılarıyla Fuar İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde düzenlenen konsere davetliler yoğun ilgi gösterdi.

Dünden Bugüne Müzik Kulübü Güldehen Marmara şefliğinde, Ulvi Puğ sunumuyla, Selçuk Gönüldaş’ın müzik direktörlüğünde birbirinden güzel eserleri seslendirdiler. Konser davetlilerden tam not aldı.

Karşıyaka Engelliler Spor Kulübü Dans Grubu dansçıları Yeşim Eryiğit ve Osman Ertöz eşsiz bir dans gösterisi gerçekleştirdi.
Konser programında davetlilere hitaben konuşma yapan İzmir Özel Gazi Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. Selim Amato “ Gazi hastanesi olarak sosyal faaliyetlere önem veriyoruz. Hastanemizin korosu da uzun zamandır bir arada çalışıyor. Bugün çalışmalarını izledik. Kendilerine böyle bir etkinlik düzenledikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah gelecekte bu koro daha güzel ve daha büyük salonlarda daha kalabalık topluluklara konser verir” dedi.

Konser sonunda gecenin düzenlenmesinde katkıda bulunan İzmir Özel Gazi Hastanesi Yönetim Kurulu’na, Hastane Müdürü Dr. Bülent Albayrak’a, Gazi Hastanesi İdari Müdürü Levent Maden’e, Şef Güldehen Marmara’ya, müzik direktörü Selçuk Gönüldaş’a, Sunucu Ulvi Puğ ve Karşıyaka Engelliler Spor Kulübü Dans Grubu Yeşim Eryiğit, Osman Ertöz’e plaket takdim edildi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Arşiv