Sanatla ve hayvan sevgisini birleştiren proje

Ege Üniversitesi (EÜ) Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Türk Halk Oyunları Bölümü öğrencileri, Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla yürüttükleri proje kapsamında bir farkındalık konseri düzenledi.

  • 0
  • 311
Sanatla ve hayvan sevgisini birleştiren proje
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi (EÜ) Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Türk Halk Oyunları Bölümü öğrencileri, Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla yürüttükleri proje kapsamında bir farkındalık konseri düzenledi.
 

Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı açık alanda verilen konserde proje ekibi öğrenciler anlamlı günün repertuarını özenle seçerek icra ettikleri şarkılarla birlikte dinleyicilere Dünya Hayvanları Koruma Günü hakkında bilgi verdi. Vokalde Onur Kaynak, gitarda Salih Can Kaya ve perküsyonda Emirhan Dondar’a eşlik eden proje danışmanı öğretim elemanı Arş. Gör. Gökçe Asena Altınbay, sıra dışı bir yöntemle katılımcıların ilgisini çekti. Proje ekibi, hazırlanan bilgi sepeti içinden dinleyicilere hayvan hakları ile ilgili bilgilendirici notlar seçtirdi. Bilgi notlarını seçen ve okuyan seyirciler, sosyal medya yoluyla bilgileri paylaşarak daha fazla kişinin hayvanları koruma günü hakkında farkındalık edinmesini sağladı.
 

Dinleyicilerin müziğe eşlik ettiği ve bilgi paylaşımına destek olduğu farkındalık proje konseri, katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

418 projeye Tübitak desteği

Prag’dan İzmir Ekonomi’ye önemli konuk

Çip üretiminde AB desteği

Arşiv