Sandık daveti

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimi öncesinde Narlıdere’yi sokak sokak dolaşmaya devam ediyor. Başkan Engin Pazar günü Türk demokrasi tarihinde kritik bir sınav vereceklerini ifade ederek, “Cumhurbaşkanı seçimi ikinci tur oylamasında her bir oyun çok değerli.. Herkesi Pazar günü demokratik hakkını kullanmaya davet ediyorum” dedi.

  • 0
  • 978
Sandık daveti
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimi öncesinde mahalle çalışma grupları, muhtarlar, esnaf ve yurttaşlarla bir araya geldi. Narlıdere’yi sokak sokak gezen Başkan Engin, Türk demokrasi tarihinde kritik bir sınav vereceklerini ifade ederek, herkesi 28 Mayıs Pazar günü sandığa davet etti.

Başkan Engin’in Pazar mesaisinde ilk durağı Atatürk Mahallesi oldu. Burada Atatürk Mahallesi Çalışma Grubu ile bir araya gelen Başkan Engin, mahalle temsilcileriyle daha yüksek bir katılımla sandığa gitmenin önemini paylaştı. Günün ikinci durağında Park Orman Narlıdere’de mahalle muhtarlarını ve mahalle temsilcilerini ağırlayan Başkan Engin, ‘Vatanını seven sandığa gelsin’ çağrısı yaptı. Daha sonra Narlıdere Kapalı Pazaryeri ve Yukarıköy’de esnaf ve yurttaşlarla buluşan Başkan Engin, vatandaşların sesine kulak verdi. Yurttaşların talep ve önerileri tek tek not aldı.

HER BİR OY ÇOK DEĞERLİ
28 Mayıs seçimlerinde kaygıya ve korkuya yer olmadığını göstermek için yurttaşlarla bir araya geldiklerini söyleyen Başkan Engin, “Ülkemizi bekleyen bu kritik dönemeç öncesinde korkulara ve kaygılara yer olmadığını göstermek ve daha yüksek katılımla sandığa gitmenin önemini anlatmak için Narlıdere’mizi sokak sokak dolaşıyoruz. Gün boyunca yurttaşlarımızla bir araya gelerek ‘Vatanını seven sandığa gelsin’ çağrısı yaptık. Esnafımızın ve hemşehrilerimizin sesine kulak verdik, onların talep ve önerilerini dinledik. Cumhurbaşkanı seçimi ikinci tur oylamasında her bir oyun çok değerli.. Herkesi Pazar günü demokratik hakkını kullanmaya davet ediyorum” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv