Şaşkın Aşıklar ile eğlenmeye hazır olun

Bornova Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu ve Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu kapılarını Marc Camoletti’nin yazdığı, Can Kapyalı’nın Türkçeye çevirdiği ‘Şaşkın Aşıklar’ tiyatro oyununa kapılarını açmaya hazırlanıyor.

  • 0
  • 631
Şaşkın Aşıklar ile eğlenmeye hazır olun
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu ve Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu kapılarını Marc Camoletti’nin yazdığı, Can Kapyalı’nın Türkçeye çevirdiği ‘Şaşkın Aşıklar’ tiyatro oyununa kapılarını açmaya hazırlanıyor. 14 Ekim’de Bornova’da  (hava muhalefeti nedeniyle ertelenmek zorunda kaldı), 15 Ekim’de Bostanlı’da sanatseverlerle buluşacak olan oyunda; Melda Gür, İrfan Kangı, Zeynep Gülmez, Cem Kılıç, Bengi İdil Uras ve Recep Bilen rol alıyor.

Çiftlerin birbirlerini aldatmasını konu alan, bol kahkahalı ve bol hareketli oyunun konusu ise şöyle:  Bernard elektronik alanında başarılı bir yöneticidir. Eşi Jacqueline ise antika eşyalarla ilgilenmekte, bu işin ticaretini yapmaktadır. Bernard bir bilgisayar fuarında Brigitte ile tanışmıştır. Aralarında bir yakınlık doğmuştur. Eşi Jacqueline hafta sonu evden ayrılarak anne ve babasını ziyarete giderse, ev boş kalacaktır. Eşine bir iş için Marsilya’ya gideceğini söyleyen Bernard, onu da anne ve babasının yanına gitmeye ikna eder. Esasen Bernard’ın hafta sonu evden ayrılacak olması, Jacqueline için de bir fırsat olur. Bu fırsatı henüz tanıştığı Robert’le değerlendirecektir.

İrfan Kangı’nın yönettiği ve oynadığı ‘Şaşkın Aşıklar’ komedi oyunu izleyenlere yaklaşık iki saat boyunca eğlenceli anlar yaşatacak. Günün stresinden ve yorgunluğundan bir parça da olsa uzaklaşmak isteyenleri oyunu izlemeye davet eden yönetmen, oyuncu İrfan Kangı, “İzmirlilerle buluşacak olmak bizi heyecanlandırıyor. Keyifli ve eğlenceli anlar yaşamak isteyen herkesi bekliyoruz” dedi.

Prodüksiyonunu Epizot Görsel Sanatlar'ın üstlendiği oyun, 14 ve15 Ekim tarihlerinde İzmirli tiyatroseverlerle buluşacak. ‘Şaşkın Aşıklar’ oyununun başlama saati ise 20.30.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv