SATRANÇÇILAR BAŞARIYA DOYMUYOR

  • 0
  • 1.678
Yazı Boyutu:

Türkiye Satranç Federasyonu’nun düzenlediği Yıldızlar Ligi Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren Aliağa Belediyesi Satranç Takımı, 20-24 Nisan tarihlerinde Gaziantep’te düzenlenecek Türkiye Şampiyonasına en üst dereceyle gitme hakkı kazandı.
 

EGE LİGİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADILAR
Ege Bölgesi genelinde 20 takımın yarıştığı Yıldızlar Ligi Türkiye Şampiyonası’nda Aliağa Belediyesi Satranç takımından efeler takımı 1., Zeybekler takımı ise 2. olarak Gaziantep’te düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına en üst derece ile gitmeye hak kazandı.
 
GAZİANTEPTE TEMSİL EDECEKLER
Bu başarı ile, 20-24 Nisan tarihlerinde Gaziantep’te yapılacak Türkiye Şampiyonasında Aliağa Belediyesi “Efeler” takımını; Batu Ersöz, Barış Güven, Serkan Soysal, Ozan Cingöz, Umut Emirler, Onur Ötleş, “Zeybekler” Takımını ise; Deniz Demir, Kadir Göker, Kadir Demiral, Ufuk Özkan ve Güzin Utku temsil etmeye hak kazandı.
 

BAŞKAN TURGUT OĞUZ “SPORA BÜYÜK DESTEK VERİYORUZ”
Aliağa’da sporun her dalına önemli destekler verdiklerini belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz “Aliağa Belediyesi olarak insan odaklı hizmet anlayışıyla çalışıyoruz. Çocukların, gençlerin eğitimi, spora yönlendirilmesi bizim için çok önemli. Satranç hem bir zeka ve strateji oyunu hem bir spor dalı. Kendini geliştiren, okuyan, araştıran, sorgulayan, spor yapan bir kuşak yetiştirmek için Belediyemizin bir çok alanda faaliyetleri sürüyor. Satranç takımımızın başarısıyla gurur duyduk. Türkiye genelinde düzenlenen şampiyonalarda Aliağamızı temsil eden takımların bulunması gerçekten onur verici. Satranç kulübümüzde eğitim gören öğrencilerimizi de başarılarından dolayı kutluyorum.” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv