Seferihisar'dan çocuklara kırtasiye desteği

Sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşın ekonomik krizde her zaman yanında olan Seferihisar Belediyesi yeni eğitim-öğretim sezonunda çocukları unutmadı. Okula başlayan çocuklara kırtasiye malzemesi dağıtan Seferihisar Belediyesi çocuklara destek oldu.

  • 0
  • 300
Seferihisar'dan çocuklara kırtasiye desteği
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşın ekonomik krizde her zaman yanında olan Seferihisar Belediyesi yeni eğitim-öğretim sezonunda çocukları unutmadı. 
Okula başlayan çocuklara kırtasiye malzemesi dağıtan Seferihisar Belediyesi çocuklara destek oldu. Yürütülen proje kapsamında içinde defter, kalem,silgi, boya çeşitleri gibi okul eğitim malzemesinin yer aldığı çantalar miniklere dağıtıldı.

Sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile eğitime ayrı önem veren Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin çocuklara çantalarını dağıtırken her zaman öğrencilerin yanında olacaklarını vurguladı. Öğrencilere kırtasiye desteği yanı sıra belediyeye başvuru yapan diğer ihtiyaç sahibi çocuk ve gençlerin de yanında olduklarını söyleyen Seferihisar Belediye Başkanı Yetişkin “Ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacak eğitimli çocuklarımız ve gençlerimiz olacaktır. Daima onlara destek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Avrupa’dan saygın ödül

İzmirli Liseliler İyilik Hareketi Başlattı

İletişimde Minik Adımlar

İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy

Kuruluşunun 84.yılında Yukarıköy’de konuşuldu

Müziğin iyileştirici gücü

Arşiv