Şehit Ümit Boz spor tesisleri tribün kapasitesi artıyor

  • 0
  • 1.147
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi’nin gözbebeği yatırımlarından biri olan Şehit Ümit Boz Spor Tesisleri, İzmir Amatör Spor Kulüpleri 2 İzmir Amatör Spor Kulüpleri  maçlarına ev sahipliği yaptığı tesisin tribün kapasitesini büyütüyor.Mevcut olan tribünler büyütülerek kapasitesi artırılacak.Kapalı tribün haline getirilerek şeref tribünü haline getirilecek.Saha etrafında ki korkuluklar yenilenecek.
 
Tesis daha da büyüyecek
Şehit Ümit Boz Tesislerinin etap etap büyüyen bir proje olduğunu belirten Karabağ, “.Ümit Boz tesislerinin tribün kapasitesini 5 bine çıkartarak daha modern hale getireceğiz. Ümit Boz spor tesislerinin İzmir’de parmakla gösterilen bir spor merkezi haline geldiğini vurgulayan Başkan Karabağ, Bayraklı Belediyesi’nin başta spor olmak üzere gençlere yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğiz” diye konuştu.

Konser ve resmi günler için de kullanılacak
Şehit Ümit Boz Tesisleri’nden, Bayraklı’da bulunan 49 okul da faydalanacak. Okullar arası futbol turnuvalarına da ev sahipliği yapacak olan tesis, Tören alanı olmayan Bayraklı’da 19 Mayıs ve 23 Nisan törenleri için de öğrencilere hizmet vermeye devam edecek.
 
Tribün kapasitesi artıyor
Başkan Karabağ Şehit Ümit Boz tesislerinde yenileme çalışmalarının hızla devam edeceğini mevcut olan tribünler büyütülerek kapasitesinin arttırılacak.Daha sonra üstü kapatılarak şeref tribünü yapılacak.Bir çok sporcuya ev sahipliği yapan Şehit Ümit Boz spor tesislerinde manzara eşliğinde maç izlemek keyifli olacak’’dedi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv