Selçuk Soma’nın acısını yüreğinde hissetti

  • 0
  • 494
Yazı Boyutu:

Soma’da yaşanan maden faciası tüm Türkiye’yi olduğu gibiSelçuk’u da yasa boğdu. DİSK, KESK, TTB ve TMMOB’ un tüm Türkiye’de aldığı işbırakma eylemine katılan personeline destek olan Selçuk Belediye Başkanı Dr.Zeynel Bakıcı “Elde edilecek hiçbir fayda insan yaşamından değerli olamaz”dedi.

Soma’dayaşanan ve çok sayıda maden işçisinin yaşamını kaybettiği facia ile ilgiliDİSK, KESK, TTB ve TMMOB’ un tüm Türkiye’de aldığı iş bırakma eylemine SelçukBelediyesi personeli de katıldı. Çalışanları ile birlikte Selçuk Belediyesiönünde yapılan eyleme destek veren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı “Artıkbu faciaların tekrarlanmamasını istiyoruz. Kime ne görev düşüyorsa bununönlemini almasını diliyoruz. Bu çağda böyle faciaların artık olmaması gerekir.Bütün çalışmaların, üretimin insan için olduğunu hepimiz biliyoruz. İnsana yönelik bu çalışmalarda çok daha dikkatli, özenli olunması zorunluluğuvardır. Çalışma hayatında her şey bir tarafa insan bir tarafa. İnsanımıza,çalışanımıza sonsuz değer vermeliyiz. Elde edilecek hiçbir fayda insanyaşamından değerli olamaz. Hiç bir yönetici insan yaşamını es geçen uygulamalaryapmamalı. Gerekli önlemler alınmalı, üst noktada duyarlılık gösterilmeli.Dileğimiz böyle acı olayların ülkemizde ve dünyada bir daha yaşanmamasıdır.Yaşamını kaybeden tüm işçilerimize Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı veAllah’tan sabır diliyoruz.  Geride kalanların acısını paylaşıyoruz. Allahrahmet eylesin” diye konuştu.


Başkan Bakıcı’nın konuşmasının ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Selçuk’ta daSoma maden faciasında yaşamını yitiren madenciler için 3 dakikalık saygı duruşundabulunuldu. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Arşiv