Selçuk'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı

  • 0
  • 932
Selçuk'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Selçuk’ta ta törenlerle kutlandı. Saat 09:00’da başlayan kutlama programına ilçedeki Kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra siyasi partilerin başkan ve üyeleriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

Selçuk Hükümet Konağı’ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen tören, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Üsteğmen Gökhan Yusuf Özdemir ve Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı tarafından Atatürk Anıtına çelenklerin konmasıyla başlandı. Tören Selçuk Garnizon Komutanı Jandarma Üst teğmen Gökhan Yusuf Özdemir’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli bir asker ile İMKB Anadolu Lisesi öğrencisi tarafından okunan şiirler sonrası kaymakamlık makamında tebriklerin kabulüyle devam etti.

Kaymakamlık makamında tebrik ve katılımcılara sunulan ikram sonrası heyet daha sonra Selçuk Mezarlığındaki şehitliği ziyaret etti. Program Selçuk İlçe Müftülüğü adına törene katılan din görevlisinin okumuş olduğu Kur’anı Kerim ve dua ile program erdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları Selçuk’ta akşam da devam etti.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Kültürel mirasımızı korumak en önemli amacımız

162 bin araç, 1 milyon civarında kişi

Arşiv