Serginin tüm geliri TEV İzmir Şubesi’ne

 Türk fotoğraf sanatının önde gelen ustalarından, aynı zamanda fotoğraf tarihçisi de olan Albetro Modiano’nun, “Süt, Emek ve Hayat” adlı sergisi, BORTAR Sanat Galerisi’nde açıldı.

  • 0
  • 469
Serginin tüm geliri  TEV İzmir Şubesi’ne
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 Türk fotoğraf sanatının önde gelen ustalarından, aynı zamanda fotoğraf tarihçisi de olan Albetro Modiano’nun, “Süt, Emek ve Hayat” adlı sergisi, BORTAR Sanat Galerisi’nde açıldı. 36 siyah-beyaz fotoğraftan oluşan sergide; süt üretiminin öyküsü ve Tatuta (Buğday Derneği tarafından yürütülen Ekolojik Çiftliklerde Tarım Turizmi ve Gönüllü Bilgi, Tecrübe Takası Projesi) kapsamında İstanbul’daki Gündönümü Çiftliği’nde gönüllü olarak çalışan yabancı misafirlerin yaşamlarından kesitler yer alıyor.

10 gün açık olacak
Sergide Türk Eğitim Vakfı (TEV) İzmir Şubesi de bir stant açtı. Davetlilerin satın aldığı eserler, magnetler ve kartpostalların geliri TEV İzmir Şubesi’ne bırakıldı. Sergi, 10 gün ziyarete açık kalacak ve satışlardan elde edilecek gelir yine TEV İzmir Şubesi’ne bağış olacak. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Amazonlar ve Titanlar’dan Ödül

8. Uluslararası İzmir Sanat Bienali başlıyor

“Halktan Biri” seyirciyle buluştu

Özbek akademisyenlerden Buhara Şeş Makamları

​Küçük Parmaklardan büyük performans

Barok Müzik Festivali’nde genç virtüöz ağırlandı

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg