Sesiyle de şaşırttı

Güzel oyuncu Tuğba Daştan, geçtiğimiz günlerde Bloomberg HT'de konuk olduğu "Aslı Şafak’la İşin Aslı" programında söylediği şarkılarla herkesi şaşırttı.

  • 0
  • 6.702
Sesiyle de şaşırttı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Güzel oyuncu Tuğba Daştan, geçtiğimiz günlerde Bloomberg HT'de konuk olduğu "Aslı Şafak’la İşin Aslı" programında söylediği şarkılarla herkesi şaşırttı. İlk olarak 2020 yılı için "Ne Zaman Bitecek Tanrım Bu Azap?" şarkısını armağan etti ve programın son kısmında da "Hatıran Yeter" ve "Sevmekten Kim Usanır" parçasını armağan etti.
 

Tuğba Daştan
1990 yılında doğan güzel oyuncu ilk olarak TRT1 ekranlarında yayınlanmış olan "Son Çıkış" dizisiyle seyirciyle buluştu. Ardından Kanal D'de yayınlanan "Dostlar Mahallesi" dizisinde Diyarbakırlı Cemile karakterine hayat verdi. 2017-2019 tarihlerinde "Arka Sokaklar"da bebek bakıcısı Şükran rolünde seyirci karşısına çıktı. 2020 yapımı "Ağır Romantik" isimli sinema filminin haricinde bazı reklamlarda oynadı. Şimdilerde ise "Türbülans" isimli tiyatro oyununda rol almaktadır.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Umut Akyürek ; “Ben Ölem Yar” diyor

İlk Konuk Tuğba Özerk

Huzurevi sakinlerine anlamlı etkinlik

Ünlü Model ve Sunucu Tuğçe Aral Ekranlara Dönüyor

Boynunda Servet Taşıdı!

Zorba Taverna’da Sirtaki Coşkusu!

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg