Sevgililer Günü’nde Karabağlar’da eğlence ve nikah

  • 0
  • 725
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü çeşitli etkinliklerle renklendirecek. Söyleşi, tiyatro ve Suat Suna konserinin de yer alacağı Sevgililer Günü etkinlikleri kapsamında, 50 çifte toplu nikah töreni yapılacak.
 
12 Şubat’tan itibaren Sevgililer Günü etkinliklerinin başlayacağı Karabağlar Belediyesi’nde, ilk olarak Yazar Cezmi Ersöz “Derinliğine Kimse Sevgili Olmadı” konulu söyleşiyle sevenleriyle buluşacak. Yazar söyleşisinin ardından sevgililer gününe özel kitabını imzalayacak. Etkinliklerin ikinci gününde,  Mine Artu’nun yazıp Necmi Yapıcı’nın yönettiği “Benimle Delirir Misin? adlı tiyatro oyunu sahnelenecek. Evliliği ve aşkı, anlatan iki perdelik komedi izleyenleri kahkahaya boğacak.
14 Şubat günü düzenlenecek toplu nikah töreninde ise, Karabağlar Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği toplu nikah töreniyle 50 çiftin nikahları kıyılacak. Çiftler nikah törenlerinin ardından Rapsodi Grubu’nun Latin dansının örnekleri sergileyeceği “Tango ve Aşk Gecesi”yle dans edip, eğlenecekler. Sevgililer Günü etkinliklerinin sonunda ise Türk Pop ve Klasik Batı Müziği’nin önemli ismi Suat Suna, en güzel aşk şarkılarıyla unutulmaz bir konser verecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

ESHOT’ta görev değişimi

Çiğli’de Coşkulu 1 Mayıs Kutlaması

1 Mayıs'ta çalışanlarıyla bir araya geldi

Emeğin gücüyle geleceği inşa edeceğiz!

Bize her yer Taksim

Meydanlar bizimdir

Arşiv