ŞEYTAN TÜYÜ 18 MART’TA VİZYONDA

  • 0
  • 829
ŞEYTAN TÜYÜ 18 MART’TA VİZYONDA
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Senaryosu Armağan Tunaboylu’nun 2004 yılında yayımlanan “Yıldız Cinayetleri” isimli kitabından uyarlanan “Şeytan Tüyü” filmi 18 Mart’ta ayında vizyona giriyor. 
 
Mustafa Üstündağ, Güven Kıraç, Şükran Ovalı, Beyti Engin, Tuğrul Tülek, Ayşe Melike Çerçi, Erdal Tosun, Derya Karadaş, Selen Uçer, Emre Şen, Burak Güneş, Serkan Dağlı, Anıl Çelik, Muhittin Korkmaz, İrem Kahyaoğlu, Murat Serezli, Nazım Hikmet Yıldırım ve Haldun Dormen gibi zengin bir oyuncu kadrosuna sahip “Şeytan Tüyü” incelikli ve aksiyon dolu bir komedi.

FİLMİN BAŞROL OYUNCULARI İZMİR’E GELİYOR
18 Mart Cuma günü vizyona girecek olan Şeytan Tüyü filminin başrol oyuncularının katılacağı İzmir seyircili gösterimi Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi organizasyonu ile İzmir Optimum Outlet’te gerçekleştirilecek. Saat:16.10’da Cinemaximum salonlarında gerçekleştirilecek olan gösterimin biletleri Cinemaximum.com.tr ve sinema gişesinde satılıyor.

KAHKAHA ve BOL AKSİYONYÜ
Aracılık yaptığı kızları semtin ağır abisine emanet eden ve ardından sermayelerinden birinin öldürülmesi üzerine baş şüpheli durumuna düşen Metin’in (Mustafa Üstündağ) başından geçen trajikomik olayları konu alan komedi filmi Şeytan Tüyü, bol aksiyonlu sahneleri durumsal komedi tadındaki esprileri ile  izleyicilere bol kahkaha vaad ediyor. 

İşte Şeytan Tüyü’nün karakterleri;
Metin (Mustafa Üstündağ) : Kadınlara aracılık yaparken eski hayatına son verip platonik aşkı Neşe (Şükran Ovalı) ile yeni bir hayat kurma hayali kuran, üzerine atılan bir cinayet iftirası yüzünden başına olmadık olaylar gelen bir adam.

Neşe (Şükran Ovalı) : Metin’in platonik aşkı. Son derece güzel ve havalı 30’lu yaşlarında genç bir kadın.

Asım (Güven Kıraç) : Metin’in cinayet işlediğini düşünüp onu yakalama peşine düşen bir başkomiser.  En iyi yaptığı şeylerden biri  elma soymak.

Kürdo (Beyti Engin) : Metin’in baş düşmanı. Yakalayıp cezasını kendisi kesmek için o da  Metin’in peşine düşen kirli işlerin adamı.

FİLMİN KONUSU
Metin (Mustafa Üstündağ) kızlarını semtin ağır abisi Kürdo’ya (Beyti Engin) mecburen devredip emekliye ayrılır.  Eski hayatına perde çekme ve platonik aşkı Neşe (Şükran Ovalı) ile yeni bir hayat kurma hayali, komiser Asım'ın (Güven Kıraç) bir akşam evini basıp onu sorgu için karakola götürmesiyle suya düşer. Aynur hunharca öldürülmüştür ve Metin baş şüphelidir. Metin her ne kadar kızları Kürdo'ya devrettiğini söyleyip suçsuz olduğunu iddia etse de bir türlü Asım Komiser'i ikna edemez. Metin kurtulmak için polise ve Kürdo’ya yakalanmadan önce gerçek katili bulmalı ve suçsuzluğunu kanıtlamalıdır. Yalnız bu o kadar kolay olmayacaktır.

KÜNYE
Yapımcı: Rahşan Fesci & Tolga Afşin Kaya
Yönetmen: Murat Şenöy

Senarist: Gökhan Horzum, Gözde Baykara, Umut Oray, Yeşim Aslan
Görüntü Yönetmeni: Tolga Kutluay
Kurgu: Naim Kanat
Oyuncular : Mustafa Üstündağ, Güven Kıraç, Şükran Ovalı, Beyti Engin, Tuğrul Tülek, Ayşe Melike Çerçi, Erdal Tosun, Derya Karadaş, Selen Uçer, Emre Şen, Burak Güneş, Serkan Dağlı, Anıl Çelik, Muhittin Korkmaz, İrem Kahyaoğlu, Murat Serezli ve Haldun Dormen
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv