Sezen EGİAD üyeleri için söyledi

  • 0
  • 800
Sezen EGİAD üyeleri için söyledi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 
Minik Serçe Sezen Aksu,  en güzel şarkılarını EGİAD üyeleri için söyledi. 
Kaya İzmir Thermal& Convention’da düzenlenen EGİAD 25’nci yıl Balosu’nda ünlü piyanist Fahir Atakoğlu’nun yönetimindeki birbirinden usta müzisyenlerin eşliğinde sahne alan Sezen Aksu, Ayakta seslendirdiği iki şarkısının ardından programına oturduğu yerden devam etti.  
Seni Kimler Aldı, Gülümse, Git, Firuze, Rakkas, Sen ağlama, Keskin Bıçak,  Adı bende saklı, Kaybolan Yıllar gibi klasikleşen şarkıların yaratıcısı Sezen, anlattığı esprilerle hem kendisi güldü, hemde salonu dolduranları kırdı geçirdi. İzmir’e iyi bir kadro ile geldiğini söyleyen minik serçe, orkestra arkadaşlarının kalitesini “Halis Malis İngiliz Kumaşı” olarak nitelendirdi. 

Zaman zaman vokalistlerine mikrofonu bırakan Minik Serçe, İzmir’de olmaktan, hemşehrileriyle buluşmaktan büyük keyif aldığını itiraf etti. Evinde geçirdiği kaza ile, büyük bir başarı ile ayak bileğini iki yerden kırdığı için oturarak şarkı söylemek zorunda olduğunu anlatan sanatçı,  800 kişilik dev bir koro eşliğinde şarkı söylemenin mutluluğunu yaşadığını belirterek salondaki herkese teşekkür etti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Arşiv