Sezona İki Özel Sergi İle Merhaba

Swissotel Büyük Efes ve Büyük Efes Sanat, sezona tüm sanatseverler için özenle hazırladıkları iki farklı ve özel sergiyle “Merhaba” dedi.

  • 0
  • 603
Sezona İki Özel Sergi İle Merhaba
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Swissotel Büyük Efes ve Büyük Efes Sanat, sezona tüm sanatseverler için özenle hazırladıkları iki farklı ve özel sergiyle “Merhaba” dedi.

Sanatuar projesi kapsamında “İki Kuşak Bir Adada IV” ve Lobi Vitrin sergisi kapsamında Gülperin Sertdemir’in “Altından Anadolu İzleri” Resim ve Özel Tasarım Takı Sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Büyük Efes’in 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile gerçekleştirdikleri “Sanatuar” sergisinin  dördüncüsü 26 Kasım’a kadar gezilebilecek.
 
Sergi açılışında konuşan Büyük Efes Sanat Yöneticisi Meriç Aktaş Ateş, bu proje kapsamında her yıl çeşitli üniversitelerin Güzel Sanatlar Fakültesi’nden sanatçıların eserlerine ev sahipliği yaptıklarını, bu yıl Yeditepe Üniversitenin Güzel Sanatlar Fakültesi’ni ağırladıklarını belirtti ve Plastik Sanatlar Bölümü hoca ve asistanlarının eserlerine ev sahipliği yapacaklarını ekledi.
 
Bir “sergi serisi” niteliğini taşıyan “İki Kuşak Bir Adada IV”, dördüncüsü gerçekleşen Sanatuar projesi ile usta çırak ilişkisinin önemini ortaya koymayı hedeflediklerini ifade eden Aktaş, sözlerine şöyle devam etti: “ Prof Dr.Zahit Büyükişliyen, Prof. Dr. Ergin İnan, Doç. Teymur Rzayev, Gülveli Kaya, Bahar Artan Oskay, Filiz Piyale, Cem Onat, Yağızhan Çalışkan ve Yrd. Doc. Hakan Özer’in eserleri 26 Kasım’a kadar otelin Kordon salonlarında sanatseverleri bekliyor olacak. 2016 senesinde ilk olarak Yücel Kale’nin “ArtBag” sergisi ile başlayan Swissotel Lobi Vitrin Sergileri’ne 2017’de Gülperin Serdemir’in “Altından Anadolu İzleri” isimli sergisi ile devam ediyoruz.”

Gülperin Sertdemir ise resim ve özel tasarım takılardan oluşan bu özel sergisinin amacının var olan Anadolu Kültürüne yeni bir üslup, yeni bir anlam kazandırmak olduğunu vurguladı. Sertdemir’in “Altından Anadolu İzleri” Resim ve Özel Tasarım Takı Sergisi, 26 Kasım’a kadar otelin lobisinde sanatseverler ile buluşacak.
 

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv