Sihirli parmaklar

  • 0
  • 772
Yazı Boyutu:

Karşıyaka BelediyesiOpera ve Tiyatro Sahnesi bu kez uluslararası üne sahip başarılı arp sanatçımızÇağatay Akyol  ile onun öncülüğünde kurulan Ankara Filarmoni Orkestrası (AFO)Solistleriniağırlayacak. “Karşıyaka’daSihirli Parmaklar” içeriğiyle sahne alacak olan AFO Solistleri; 14 Aralık 2013Cumartesi günü saat 20.00’de sanatseverlere unutamayacaklarıbir müzik şöleni sunacak.  

Karşıyaka’da ilk kezsahne alacak olan topluluğun konseri iki bölümden oluşuyor. Birinci bölümdeDebussy’den “Dances Sacree et Profane”, Reicha’dan “Klarinetli Kentet” (2bölüm), Faure’den “Habanera” ile İbert’ten “Entracte” adlı yapıtlarseslendirilecek. Kısa bir aranın ardından Handel’in “Arp Konçertosu”, Mozart’ın“Lansler Dansları”, Telemann’ın “Blok flüt ve Keman Sonatı” ile Ravel’in“Introduction” ve “Allegro”su ile sürecek. 

AFO Solistleri; arp Çağatay Akyol, flüt Cem Önertürk,klarinet Bora Akyol,kemanlarda Özgür Baskın,Nurperi Yücesoy,viyola Barış Uluçınar,viyolonsel Onur Şenlerve kontrabas UmurKoçan’dan oluşuyor. Bugüne dek vermiş oldukları konser vesosyal sorumluluk projeleriyle adını duyuran topluluk, vermiş oldukları eğitimkonserleriyle de dikkat çekiyor. 

AFO Solistlerininsihirli dokunuşlarının estireceği, ruhumuza iyi gelecek müzik rüzgârlarınıntanıklığı için etkinlik davetiyeleri, Karşıyaka Belediyesi Opera ve TiyatroSahnesi’nden ve Belediye Kültür Müdürlüğünden sağlanabilir. (Tel. 0.232. 330 6404)
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanat ve ideoloji konuşuldu

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

Arşiv