Silk Road Ensemble Ve Yo Yo Ma İle Sohbet Toplantısı

  • 0
  • 940
Silk Road Ensemble Ve Yo Yo Ma İle Sohbet Toplantısı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

“21. Yüzyılın harika topluluklarından biri” olan Silk Road Ensemble & Yo Yo Ma, 28. Uluslararası İzmir Festivali’nin kapanış konseri öncesi İzmirli basın mensupları ve müzisyenlerin katılacağı bir sohbet toplantısı yapacak. 3 Eylül 2014 Çarşamba günü Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi Büyük Salonda saat 14.00’de başlayacak sohbet toplantısı saat 15.00’te sona erecek. 

Günümüz müziğinin en önemli oluşumlarından biri olan “Silk Road Projesi” ve “Silk Road Ensemble” ile ilgili bilgilerin de verileceği toplantıya, topluluğu oluşturan Kinan Azmeh (klarnet),  Jeffrey Beecher(kontrbas),  Mike Block (viyolonsel),  Nicholas Cords (viyola), Sandeep Das(tabla),  Haruka Fujii (perküsyon), Johnny Gandelsman (keman),  Joseph Gramley(perküsyon),  Colin Jacobsen (keman),  Kayhan Kalhor (kemanca),  Yo-Yo Ma(viyolonsel), Cristina Pato (gaita),  Shane Shanahan (perküsyon), Wu Man(pipa) ve Wu Tong (sheng) da katılacak.

Ümit Tunçağ’ın tercümanlığında yapılacak toplantıda sanatçılar, katılanların sorularını yanıtlayacak ve müziklerinden kısa örneklerde sunacak.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanat ve ideoloji konuşuldu

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

Arşiv