Sınav Kaygısı semineri

  • 0
  • 813
Yazı Boyutu:

Narlıdere Belediyesi, Pakize Ateş Kadın Danışma Merkezi ve Narlıdere ilçe Milli Eğitim işbirliği ile son sınıf öğrencilerine 'Sınav Kaygısı İle Baş etme yolları' Semineri Verilecek.
 
Amaç gençleri bilinçlendirmek
Narlıdere belediyesi ve Narlıdere ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, sınava hazırlanan gençlerin içinde bulundukları stresli ortamdan kaynaklanan etkileri azaltmak ve gençleri bilinçlendirmek maksadıyla bir seminer düzenliyor. Uzman psikolog Nurdan Ökten tarafından verilecek olan "Sınav Kaygısı İle Baş etme yolları" semineri 14 Ocak Pazartesi günü saat:13.00'da Narlıdere AKM tiyatro salonunda gerçekleştirilecek.
 
YGS öncesi stresle baş etme
Lise son sınıf öğrencilerinin 24.Mart.2013 tarihinde gireceği Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesinde, öğrencileri bilinçlendirmek için düzenlenen seminer düzenlenecek.  Narlıdere AKM tiyatro salonunda yapılacak seminerde kaygının şiddeti ve süresi,  Stres halinde çalışmak zorunda kalan öğrencilerde öğrenme güçlüğü, hatırlama zorlukları, dikkat ve konsantrasyonda azalma, gittikçe artan korku, huzursuzluk, özgüvende azalma, iştah, uyku ve kişilik değişiklikleri konuları ele alınacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gezegensel Sağlık Karnesi sıralamasında Türkiye birincisi

İKÇÜ Akredite Oldu

Dernek yöneticilerine Yeni Nesil Derbis eğitimi

26.Tanıtım Günleri başlıyor

Zeytin Fidanından Bilim Ormanına

Yeşil şehirler için sıfır karbon binalar

Arşiv