Sırada U22 heyecanı var

Efes Selçuk U18 Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası’nın ardından şimdi de U22 Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası heyecanını yaşıyor.

  • 0
  • 2.406
Sırada U22 heyecanı var
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Efes Selçuk U18 Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası’nın ardından şimdi de U22 Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası heyecanını yaşıyor.
Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV), Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Beach- IT Beach Spor, İzmir Büyükşehir Belediyesi organizatörlüğünde düzenlenen U22 Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası’na Efes Selçuk Pamucak Sahili ev sahipliği yapıyor.

Efes Selçuk, 11- 13 Eylül tarihleri arasında TVF Kulüpler ve Veteranlar Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası’nın ardından 16 – 20 Eylül tarihleri arasında U18 Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası’na ev sahipliği yaparak Plaj Voleybolu’nun merkezi olma yolunda ilk sınavını başarı ile tamamlamıştı. 24- 27 Eylül tarihleri arasında da Efes Selçuk Pamucak Sahili’nde düzenlenecek olan U 22 Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda kadınlarda 18 ülkeden 50 sporcu, erkeklerde de 19 ülkeden 58 sporcu madalya için mücadele edecek. Pazar günü oynanacak olan yarı final ve final maçları Türkiye Voleybol Federasyonu resmi sitesi ile İzmirTube’den canlı yayınlanacak.

Efes Selçuk’un  plaj voleybolu organizasyonlarının merkezi olma yolunda ilerlediğini belirten Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; “ TVF Kulüpler ve Veteranlar Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası ve U18 Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası’nı geride bıraktık.  Efes Selçuk olarak her iki organizasyona da iyi bir şekilde ev sahipliği yaptık. Şimdi U22 Avrupa Plaj Voleybolu Organizasyonu başlayacak. Bu organizasyonların her birine ev sahipliği yapmaktan, üstelik tüm bunları pandemi koşulları içinde gerçekleştirmekten gurur duyuyoruz.  Tıpkı diğer organizasyonlar gibi U22 Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası da sorunsuz bir şekilde tamamlanacak” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv