SKAL INTERNATIONAL İZMİR Klübü Yeni Yönetim Kurulu Göreve Başladı

  • 0
  • 2.119
Yazı Boyutu:

Dünyanın en köklü ve yaygın turizm sivil toplum örgütü SKAL International İzmir Klübü’nün Yeni Yönetim Kurulu üyeleri 16 Mart’ta Hilton İzmir, Windows on the Bay Restaurant’ta gerçekleşen Gala Yemeğinde yeni Başkan Nihat Levent’e takdim edilen regalyesi ile göreve başladı. Skal International İzmir’in yeni Başkanı Nihat Levent olurken, 2. Başkan Berrin Uşkay, Genel Sekreter Emre Gezgin, PR ve Üye İlişkileri Erhan Gölbey ve Sayman olarak Ebru Bartocini görevlerini 2 yıl sürdürerek küresel turizme katkıda bulunacaklar.
 
 “Doing Business Among Friends” sloganını benimseyen 90’a yakın ülkede 500 klüp ve 22000 üye tarafından temsil edilen, İspanya/ Torremolinos’taki merkezden yönetilen Skal International, uluslar arası dostluk ve iş ortaklıklarına olanak sağlarken seminer, konferans gibi benzer organizasyonların yapılmasına olanak vererek turizm endüstrisi ve profesyonelliği güçlendiriyor.
 
SKAL International, her yıl değişik bir ülkede yapılan Dünya Kongresinde genel kurul tarafından seçilen 7 kişilik bir yönetim kadrosu ile yönetilirken, düzenledikleri kongreler sayesinde SKAL International üyeleri dünya turizm sektöründeki gelişmeleri ilk ağızdan dinleme ve izleme fırsatı yakalıyor. 
 
Geceye katılan Uluslar arası SKAL Dernekleri Federasyon Başkanı Deniz Anapa törende “İzmir Dünya SKAL Kongresi için çok şanslı. Tüm Türkiye SKAL üyeleri 2014 dünya kongresini İzmir’e getirmek için İzmir klüpleriyle elbirliği içinde çalışacağız ve birçok projeye imza atacağız” dedi. Başkan Anapa yeni seçilen Yönetim Kurulu üyelerini tebrik etti ve başarılar diledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Turizm sezonuna erken giriş yaptı

Dekandan “Turizm Haftası” mesajı

Ramazan Bayramı’na özel Midilli seferi

Midilli seferleri için kapı vizesi şartları belli oldu

Vali Elban'dan Skal'ın dünya kongresine destek

İzmir, turizmde yine bir ilke imza atıyor

Arşiv