Softbol'de Türkiye üçüncüsü

  • 0
  • 696
Yazı Boyutu:

Türkiye Softbol ŞampiyonasıKaraman’da sona erdi ve İzmir’i tek başına temsil eden Bostanlıspor, 10 takımınyer aldığı grubunda lider olarak finallere kaldı, finallerde de başarısağlayarak Türkiye Üçüncülüğünü elde etti.  Böylelikle yeşil kırmızılı ekip, İzmir’eyeni bir branşta, yeni bir kupa daha getirdi.

Softbolde yılların şampiyonu Eskişehir veAnkara’nın ardından Türkiye Üçüncüsü olduklarını ifade eden Bostanlıspor KulübüBaşkanı Avni Erboy, ilk kez katıldıkları Türkiye Softbol Şampiyonası'ndakızların büyük başarı göstererek önce grup birincisi olup, finallere kaldığınıve ilk üçe girdiğini söyledi.

Erboy, “İzmir’de ilklerin amatör spor kulübü olan Bostanlıspor başarılarına biryenisini daha ekledi ve Karşıyaka’ya ilk kez softbol branşında kupa getirdi.Bir aylık çalışma sonunda şampiyonaya katılıp da, ilk üçe kalmak büyük başarı.İzmir ve Karşıyaka adına böylesine mutluluğu yaşadığımız ve yaşattığımız içinmutluyuz, gururluyuz. Başta antrenörümüz Bülent Sönmez olmak üzere tümsporcularımızı yürekten kutluyoruz" dedi.
Türkiye Üçüncülük Kupasını Bostanlıspor Antrenörü Bülent Sönmez ve takımkaptanı aldı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Spor istasyonlarının dördüncüsü Kültürpark’ta açıldı

İzmirli dansçılardan uluslararası başarı

Başarının hediyesi son model bir otomobil

Boccia takımı, bronz madalya ile döndü

Şampiyonluğa ‘kulaç’ attı

Önce Fransa Sonra İspanya

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg