Sohbete Lezzeti Al-Ga'da Kat

  • 0
  • 2.052
Yazı Boyutu:


Kıbrıs Şehitleri’nin deniz tarafından başlayan bölümünde yeralan Al-ga Cafe, iş görüşmesi veya sohbet ederken aynı zamanda atıştırılabilmeimkanının da var olduğu bir mekan.

KEMERALTI Esnaf Derneği’nden tanıtan Mehmet Gülaylar ile NazarGiyim Levent Çakaloz, Sohbete Lezzet Katabilecekleri mekan azlığından sıkılarakönlerine gelen ilk fırsatı değerlendirmeleri sonucunda 7 ay önce doğmuş AlgaCafe...

Dekorasyonu ve mönüsünün belli olmasının ardından kişilerinbirbirlerine bağırmadan anlaşmalarına olanak sağlayan, sıkmayan, rahatlatanrepertuvar ile kapılarını dost ve müşterilerinin katıldığı bir tören ile açanAl-ga Cafe’de  sımsıcak sohbeti sıcak-soğuk yiyecek ve içecekler ile sıcaklaştırmak mümkün.
 
 

Dondurma ve pasta çeşitlerinin tümünün üretimi mekana ait.  İçinde sadece süt , şeker ve sahlepten oluşan,tatlandırıcı, vs kullanılmayan ve mandalina, nar, tahin, susam, badem- cevizliçeşitleri bulunan İtalyan Celato dondurma gördüğü ilgi nedeniyle yaz kışsürekli üretiliyor. 
Mehmet Gülaylar, içindeki malzemenin daima en iyisini kullandıkları içinİzmir’de kalitede ilk üçte yer aldıklarını söylüyor.

Alga’da pasta ve kurabiyeler de günlük üretiliyor. Bunlararasında ise antep fıstıkla yaş pasta, en çok sorulan ve tüketilenlerden. Kahveve diğer sıcak içeceklerden Brew markasının ürünlerini kullanırken aynı zamandaise Ege Bölgesi Distribütörlüğünü yapıyor.
 
 

Mevsim ürünlerine göre değişen salatalar, makarna- pizzaçeşitlerinin yanısıra İtalyan ve Meksika Mutfağının özel ürünlerinden oluşanbir mönü sunuluyor. Steak Grubu’nda dana bonfile, dana antrikot ve danakontrfile’nin yer aldığı ürünlerde kullanılan et ise Balıkesir’de yetiştirilenetler tercih ediliyor.  

Sabah07.00’de çok özel doğal ürünlerden oluşan kahvaltı ile başlayan servis, öğleyiniş yerlerine özel mönü ile sürüyor, öğleden sonra talebe göre sunulan alakartservisi gece 23.00’e kadar sürüyor.
Telefon: 0(232) 404 77 00

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Izmir’de Antakya esintisi

Ramazan sofralarının güzeli Swissôtel Büyük Efes’te...

Hatay lezzetleri Swiss'de

Denizkent Kafe’de glutensiz menü

Urla Mantısı (Kulaklı Mantı)

Fuarın da En Gözde’si

Arşiv