SOKAK ORTASINDA GÜREŞ

  • 0
  • 1.363
SOKAK ORTASINDA GÜREŞ
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

8 Nisan Cuma günü seyirciyle buluşmaya hazırlanan ‘Küçük Esnaf’, komedi dozu yüksek sahneleriyle sinemaseverleri güldürecek. Başrollerini İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak, Gupse Özay ve Cengiz Bozkurt’un paylaştığı filmde aksiyonun ardı arkası kesilmiyor.
 
Filmde Berhudar karakterini canlandıran İbrahim Büyükak ve Bekir karakterini canlandıran Kadir Polatçı’nın sokak ortasında güreştiği sahnelerin çekiminde film ekibi de çok eğlendi.
 
Filmde mahallenin havalı güzeli Burcu (Gupse Özay)’nun nişanlısı rolünü oynayan Polatçı, İbrahim Büyükak’a sert bir el ense çekti ve ortalık karıştı. İki oyuncunun sokak ortasında güreştiği anlar objektiflere böyle yansıdı.
 
Günümüzde özlem duyulan mahalle hayatını, dostluğu, arkadaşlığı ve aşkı sıcacık bir dille beyazperdeye taşıyan ‘Küçük Esnaf’ın yönetmen koltuğunda Bedran Güzel oturuyor. BKM yapımı filmin senaryosu ise İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak’a ait.
 
 
FİLMİN İZMİR SEYİRCİLİ GÖSTERİMİ 10 NİSAN PAZAR GÜNÜ OPTİMUM OUTLET’TE 
BKM’nin tüm filmlerinde olduğu gibi “Küçük Esnaf” filmi içinde İzmir’de seyircili gösterim düzenlenecek. 10 Nisan Pazar günü Saat:16:00’da başrol oyuncularının katılımı ile Optimum Outlet’te düzenlenecek olan seyircili gösterimin biletleri sinema gişesinde ve Cinemaximum.com.tr adresinde satışa sunuldu.
 
Organizasyonu gerçekleştirecek olan BKM Ege bölge temsilcisi Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi Başkanı Erhan Gölbey yaptığı açıklamada; “Ülkemizin içinde geçtiği zor zamanlarda bir nebze de olsa gülmenin hepimize iyi geleceğini ve tüm İzmirlileri bizimle beraber gülmeye davet ediyoruz” dedi.
 
‘KÜÇÜK ESNAF’ KLİPLENDİ!: ‘BERHUDAR OLMAK ZOR’
Oğuzhan Koç’tan ‘Küçük Esnaf’a anlamlı şarkı! Sözü ve müziği Oğuzhan Koç’a ait olan ‘Berhudar Olmak Zor’ şarkısı da film kadar güldürecek! Berhudar’ın bahtsızlığını konu alan şarkının düzenlemesini Oğuzhan Koç ve Cem İyibardakçı paylaşırken, klibinin yönetmenliğini filmin de yönetmeni olan Bedran Güzel üstlendi!
 
İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak’ın senaryosunu yazdığı, BKM yapımı filmin yönetmen koltuğunda ise Bedran Güzel oturuyor… ‘Küçük Esnaf’ 8 Nisan Cuma günü vizyonda olacak!

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Arşiv