Sömestrde Kaya İzmir’e büyük ilgi

Velilerinde en az öğrenciler kadar yarıyıl tatilini dört gözle beklemesiyle birlikte kış döneminin vazgeçilmezi termal otellerin rezervasyonlarında büyük artışlar görülmeye başlandı.

  • 0
  • 484
Sömestrde Kaya İzmir’e büyük ilgi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Velilerinde en az öğrenciler kadar yarıyıl tatilini dört gözle beklemesiyle birlikte kış döneminin vazgeçilmezi termal otellerin rezervasyonlarında büyük artışlar görülmeye başlandı. Hafta sonu tatilleri ile birlikte 16 gün sürecek yarıyıl tatili öncesinde aileler, tatil planlarını hızlandırdı. 

Ülkenin gözde termal oteli Kaya İzmir Thermal&Convention’da en çok ilgi gören otellerin arasında yerini aldı. Otel rezervasyonlarında son günlerde artış yaşandığını belirten Kaya İzmir Thermal&Convention Genel Müdürü İsa Erdem,’’ Eğitim- öğrenim döneminin yorgunluğunu ve stresini atmak için sömestr tatilini iple çeken tatilciler tarafından büyük ilgi görüyoruz. Uzun ve yorucu öğrenim yarıyılını geride bırakan veliler çocuklarıyla birlikte dinlenmek, doğanın ve termal suların keyfini çıkartmak için adeta gün sayar oldu. İnsanlar son zamanlar da şehir hayatının yoğun temposundan kaçmak, doğa ile iç içe olmak istiyor. Çocuklarıyla birlikte hem termal sularda vakit geçirmek hem de doğa yürüyüşleri yapmayı tercih ediyor.  Bizde misafirlerimizi memnun etmek için elimizden gelini yapıyoruz. Herkese güzel tatiller dilerim ’’ şeklinde konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv