Sosyal sorumluluk ve kültür sanat projelerinde fark yaratacak işbirliği

Türkerler Holding bünyesindeki Türkerler İnşaat, 112 yıllık geçmişe sahip Uluslararası Rotary’nin 2440’ncı Bölge Federasyonu ile sosyal sorumluluk ve kültür sanat projelerinde fark yaratacak bir işbirliğine imza attı.

  • 0
  • 599
Sosyal sorumluluk ve kültür sanat projelerinde fark yaratacak işbirliği
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkerler Holding bünyesindeki Türkerler İnşaat, 112 yıllık geçmişe sahip Uluslararası Rotary’nin 2440’ncı Bölge Federasyonu ile sosyal sorumluluk ve kültür sanat projelerinde fark yaratacak bir işbirliğine imza attı. Yapılan işbirliği kapsamında Türkerler İnşaat, Rotary’nin bu yıl gerçekleştireceği topluma dokunan tüm sosyal projeleri ve kültür sanat etkinliklerine destek verecek.
Türkerler İnşaat’ın İzmir’deki Mahall Bomonti Sanat’ta gerçekleşen imza töreninde Türkerler Holding Genel Koordinatörü Prof. Dr. Atilla Sezgin, Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu Başkanı Lütfi Demir, Geçmiş Dönem Federasyon Başkanı İsmail Rodoplu ile Komitelerden Sorumlu Bölge Sekreteri Burçin Cepkenli Önder katıldı.

Törende konuşan Türkerler Holding Genel Koordinatörü Prof. Dr. Atilla Sezgin “Mahall Bomonti İzmir projemiz başladığından bu yana kültür, sanat, eğitim, çevre gibi pek çok alanda sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirdik. Şimdi bu projeleri, insanlığa hizmet etmek için çalışan Rotary’nin çalışma alanları çerçevesinde gerçekleştirmek için işbirliğine gitmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Türkerler Holding tarafından geliştirilen ve Türkiye’nin en iddialı gayrimenkul projelerinden olan Mahall Bomonti İzmir projesi Türkerler İnşaat’ın desteğiyle Rotary’nin bu yıl fark yaratacak çalışmalara imza atacağının altını çizen Rotary 2440’ncı Bölge Federasyonu Başkanı Lütfi Demir ise “Sanata ve topluma duyarlı bir kurumun desteğini almaktan son derece mutluyuz. Fark yaratacak işler yapacağımıza inanıyor, kendilerine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
İmza töreninin gerçekleştiği Mahall Bomonti Sanat Galerisi’nin aynı zamanda Rotary’nin aylık olağan toplantılarına da ev sahipliği yapacağı belirtildi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Mustafa Turan mali durum tablosunu paylaştı

Bayraklı, halkın belediyesidir!

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Arşiv