SOUVENIR’ın gözdesi Konak

  • 0
  • 627
SOUVENIR’ın gözdesi Konak
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bu yıl 26'ncısı düzenlenen SOUVENIR Hediyelik Eşya Fuarı’nda stant açan Konaklı kadınların ürettiği el emeği göz nuru ürünler daha fuarın ilk gününden sevdiklerine yılbaşı hediyesi almak isteyenlerin akınına uğradı.

Yeni yılda sevdiklerini mutlu etmek isteyenlerin değişmez adresi olan SOUVENIR Hediyelik Eşya Fuarı bu yıl 26’ncı kez kapılarını açtı. 30 Aralık’a kadar Fuar 2 Nolu Hol’de açık kalacak olan fuarın konukları arasında Konak Belediyesi’nin semt merkezlerinde kurs gören kadınlar da yer alıyor. Ürettikleri el emeği göz nuru ürünleri Konak Belediyesi’nin standında sergileme fırsatı bulan Konaklı kadınlar, yaptıkları satışlarla da aile bütçelerine katkı sağlıyor. Hem ucuz hem de kaliteli ürünlerin yer aldığı stant yılbaşı alışverişe çıkan vatandaşlardan da büyük ilgi görüyor.

İLK ALIŞVERİŞ BAŞKAN PEKDAŞ’TAN
Ürünlerin üretiminde olduğu gibi satışında da kadınların görev yaptığı standın ilk gün ziyaretçileri arasında Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da vardı. Fuar açılışına katılan Başkan Pekdaş, yeni yılın ilk armağanını da semt merkezi kursiyerlerinden aldı. Konaklı kadınlar kendilerinden desteğini hiç esirgemeyen Başkan Pekdaş'a teşekkürlerini sundukları armağanla gösterdi. El emeği ürünlerden satın almayı ihmal etmeyen Başkan Pekdaş da, tüm İzmirlileri Hediyelik Eşya Fuarı’na davet etti.

YENİ YIL UMUT GETİRSİN
Bu yıl 26’ıncısı düzenlenen fuarın İzmir'in güzel bir geleneği olduğunu dile getiren Başkan Pekdaş, “Gelsinler burada kursiyerlerimizin ürettiklerini görsünler. Emeklerinin değerlendirilmesine ufacık da olsa katkıda bulunsunlar. Sadece bizi değil, fuarda başkaca güzel stantlar da var, onları da ziyaret etsinler. Yeni yıla yeni umutlarla girerken ufacık hediyelerle bu umutları paylaşmak isteyenler var. Dolayısıyla onların bu çabaları için tüm hemşerilerimizden katkı bekliyoruz. Yeni yıl umut getirsin, aydınlık getirsin, güzel günler getirsin. Tüm bu güzel dileklerimizi, umutlarımızı ufacık hediyelerle taçlandıralım. Bu güzel geleneğimizi devam ettirmek için tüm hemşerilerimizi bu fuara bekliyoruz" dedi. Başkan Pekdaş Konak Belediyesi standını ziyaretinin ardından fuarı gezerek, diğer stantlara da uğra
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv