Söylentiye yetkili ağızdan açıklama

Agora Alışveriş Merkezi’nin kapatılarak hastane yapılacağına ilişkin dedikoduların yoğunlaşması üzerine İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, bir süredir Agora Alışveriş Merkezi’nin kapatılacağı hatta hastane olacağına dair asılsız söylentilerin zaman zaman çıktığını dile getirerek; “Agora Alışveriş Merkezi ile ilgili ASLA SATIŞ DÜŞÜNCEMİZ BULUNMAMAKTADIR.” dedi.

  • 0
  • 1.480
Söylentiye yetkili ağızdan açıklama
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Agora Alışveriş Merkezi’nin kapatılarak hastane yapılacağına ilişkin dedikoduların yoğunlaşması üzerine İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, bir süredir Agora Alışveriş Merkezi’nin kapatılacağı hatta hastane olacağına dair asılsız söylentilerin zaman zaman çıktığını dile getirerek; “Agora Alışveriş Merkezi ile ilgili ASLA SATIŞ DÜŞÜNCEMİZ BULUNMAMAKTADIR.” dedi.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan; bir süredir Agora Alışveriş Merkezi’nin kapatılacağı hatta hastane olacağına dair asılsız söylentilerin çıktığını dile getirerek; “Bu tatsız söylentiler zaman zaman bizlerinde kulağına gelmektedir, 14 yıldır bizlerin yanında olan ziyaretçilerimizin bu asılsız söylentilere itibar etmediğini biliyoruz fakat tekrar belirtmek isterim ki ilk göz ağrımız ve gönülden bağlı olduğumuz İzmir Balçova’da bulunan Agora Alışveriş Merkezi ile ilgili Asla satış düşüncemiz bulunmamaktadır” dedi.
İzmir’de yeni projelerinin çok yakında hayata geçeceğinin müjdesini veren Noyan; Türkiye’nin birçok bölgesinden alışveriş merkezi yatırımı ile ilgili teklif aldıklarını belirterek, projelerini satma düşüncelerinin olmadığını aksine yeni alışveriş merkezi projeleri ile ilgili satın alma ve yeni yatırımları değerlendirme düşüncelerinin olduğunun altını çizdi. 
 
Hasan Noyan başarının sürdürülebilirliği içinedinilen tecrübelerin önemli bir husus olduğunu vurgulayarak; “Doğduğumuz şehir İzmir’de, İzmirlilerin sevgisiyle büyüdük, 2003’ten buyana sayısız tecrübe edindik, İzmir’de ki en tecrübeli ve en donanımlı yönetim kadrosuna sahibiz; biz İzmirlilerin ne istediğini, İzmirliler de bizim için ne kadar önemli olduklarını iyi biliyorlar.” dedi.

Rekabette fark yaratmak için, içinde bulunulan zaman, toplum ve hizmetlerin iyi analiz edilmesi gerektiğini söyleyen Noyan; “Şirketimizin kuruluşu İzmir’dedir ve yönetim kadromuz İzmir’de yer almaktadır, İzmirlileri bu kadar iyi anlamamızın ve rakiplerimizin arasından sıyrılmamızın nedeni de budur.  Agora İzmir Alışveriş Merkezi’nin göz önünde bulunan başarısı sebebiyle satılacağına dair asılsız söylentilere itibar edilmemelidir. Daha uzun yıllar alışveriş merkezine gelen ziyaretçilerin mutlu anılarını paylaşmak için hizmet vermeye devam edeceğiz. 

AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Agora Alışveriş Merkezi modern mimarisi, ferah bahçeleri, her kesime hitap eden marka karması ve İzmir’de ilk kez gerçekleştirilen etkinlik &kampanyaları ve kaliteli hizmet anlayışı ile rakipleri arasında öne çıkıyor.  Victoria’s Secret, Kemal Tanca, M.A.C. Cosmetics, Watsons, Lufian, Big Chefs, Dönerci Orhan, Jumbo, Jack & Jones, Jest Diamond mağazaları geride bırakılan yılda hizmete açılırken; Mudo Concept & Mudo Collection ve Derimod mağazaları yenilenen yüzü ile hizmet vermeye devam ettigmektedir. 2017 yılı içerisinde hizmet vermeye başlayacak olan yeni markalar arasında geniş ve özgün ürün gamı ile hizmet veren farklı dekorasyonu ile rakiplerinin arasından sıyrılan Macro Center’da yer almaktadır.
 
14 YILLIK TECRÜBE, DEĞİŞMEYEN BAŞARI ÖYKÜSÜ
Bir neslin,  ailesi ve sevdikleriyle mutlu anlarını paylaştığı, güzel anılar biriktirdiği Agora Alışveriş Merkezi, uzun yıllardır İzmirliler için alışveriş merkezinden öte bir yaşam merkezi haline geldi. Dinamik ve başarılıçalışanları ile İzmir’de ki en tecrübeli yönetim kadrosuna sahip olan Agora Alışveriş Merkezi’nin başarısı hem 14 yıllık tecrübe hem de %100 İzmirli olmasına bağlıdır. Tüm işletme, operasyon, muhasebe ve pazarlama kadrosunun İzmir’de yer aldığı Alışveriş Merkezi’nin uzun yıllardır istikrarlı kalitesinin sürdürmesinin temel nedeni budur. İzmir’de doğan İzmir’de büyüyen ve tüm çalışanları ile İzmir ruhuna sahip olan Agora Alışveriş Merkezi en çok tercih edilenlerin arasında üst sıralarda yer almaktadır.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv