Soylu’dan 9 Eylül Mesajı

  • 0
  • 723
Soylu’dan 9 Eylül Mesajı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, 9 Eylü ltarihinin, Türk milletinin bağımsızlığını ilan ettiği gün olduğunu ifade etti.

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümü nedeniyle açıklamada bulundu. Başkan Soylu, Türk tarihinin en şanlı evresini oluşturan zafer mücadelesinde sona gelinen günün 9 Eylül olduğunu ifade ederek, “ Vatan topraklarının düşman işgalinden kurtulduğu gündür 9 Eylül. Türk milletinin tarihte kazandığı en büyük zaferin tamamlandığı gün olan 9 Eylül ile Türk milleti, varlığını bütün dünyaya kabul ettirip, bağımsızlığını kazanmış oldu.  Şanlı zaferimizi kutluyor, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını özlemle anıyorum. 9 Eylül İzmir’in 92. yıl dönümünü içtenlikle kutluyorum” dedi.

Fener Alayı

Cumhuriyet Meydanı’nda başlayacak ve Gündoğdu Meydanı’nda sona erecek Fener Alayı’na katılacağını da belirten Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Menderesli vatandaşlarımızla birlikte biz de zaferimizi kutlamak için Fener Alayı’nda yer alacağız. 92 yıl önce yaşanan zaferi, ilk günkü gibi yeniden yaşayacağız “ ifadelerini kullandı.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Bütün İzmir’in belediye başkanıyım

Aliağa’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan coşkusu gün boyu sürdü

Arşiv