Spesiyal noktası: Balık Ada

İzmir’in yeni Spesiyal noktası Balık Ada, İzmirli işletmeci Taylan Güçeli tarafından hayata geçirildi. Swissotel Büyük Efes arkasında hizmet vermeye başlayan Balık Ada, çok sayıda deniz mahsülleri spesiyali lezzet tutkunlarının beğenisine sunuyor.

  • 0
  • 18.369
Spesiyal noktası: Balık Ada
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’in yeni Spesiyal noktası Balık Ada, İzmirli işletmeci Taylan Güçeli tarafından hayata geçirildi.

Swissotel Büyük Efes arkasında hizmet vermeye başlayan Balık Ada, çok sayıda deniz mahsülleri spesiyali lezzet tutkunlarının beğenisine sunuyor.
Tadılması mutlaka gerekli ürünlerin başında Somon Labne, Balık Simit, Beğendili Karides, Yoğurtlu Balık Kebabı, Levrek Lokum ve Balık Sucuk geliyor. Sektörün 30 yıllık emekçisi Mutfak şefi Mehmet Turanova ve ekibi’nin günlük üretimi sadece spesiyalleri değil. Onlarca çeşit soğuk meze, ara sıcak ile tava ve ızgara balık yapılan mekanda, kırmızı et ve kümes hayvanlarına ait et bulunmuyor. Restoran işletmecisi Fatih Gemici, sadece kendilerine has olan Spesiyal ürünleri tatmak isteyen İzmirlileri öğle yemeğinden itibaren ağırlamaya başladıklarını söylüyor. Balık Ada’da servis gündüz 12.00 de başlıyor ve kapalı bölümde 80 açık alanda ise 40 kişiyi ağırlanabiliyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Izmir’de Antakya esintisi

Ramazan sofralarının güzeli Swissôtel Büyük Efes’te...

Hatay lezzetleri Swiss'de

Denizkent Kafe’de glutensiz menü

Urla Mantısı (Kulaklı Mantı)

Fuarın da En Gözde’si

Arşiv